OB
OB
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
25. maj 2019
17:00

Se OB VS Brøndby IF LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 25. maj 2019 kl 17:00

Se OB - Brøndby IF live stream

Den sidste runde af årets Superliga-sæson bliver skudt i gang lørdag kl. 17:00. OB skal ud og have en sejr for at gøre sig forhåbninger om en tredjeplads i denne sæson. I det andet opgør spiller Esbjerg fB på udebane mod Midtjylland, og hvis de taber point i den kamp, så kan OB selv afgøre deres skæbne i opgøret mod Brøndby. Stilen er altså lagt – en sejr er det eneste der tæller.

Der bliver uden tvivl knald på i sidste spillerunde, og Nature Energy Park, har også meldt et næsten udsolgt stadion, til OB’s måske vigtigste kamp.

Se online på live streaming, om den det bliver fynboerne eller traditionsklubben Brøndby, der løber med sejren på lørdag!

OB - Brøndby: Bronze og/eller Europa League

Vinder OB dette opgør, bliver de minimum nummer fire i mesterskabsspillet. Dette sikrer dem Europa League-playoffkampe, som giver en masse prestige, men også kolde kontanter, hvis man kvalificerer sig til gruppespillet. Omvendt så ender de som nummer fem, hvis Brøndby mod vores forventning, slår et stærkt spillende OB-hold, der nærmest er urørlige hjemme på Odense Stadium.

En kvalifikation til Europa League indkasserede sidste år ca. 22 millioner til klubberne, og en sejr i gruppespillet er ca. fire millioner kroner værd.

OB - Brøndby: Holdnyheder

Brøndby havde en forventning om top-3 i dette års Superliga-sæson. Denne forventning er ikke indfriet, og hvis de skal have et plaster på såret, skal de ud og besejre OB på lørdag. Således kan de sikre sig Europa League-Playoff og deres sæson vil derfor være mere acceptabel.

Vestegnsklubben tabte pokalfinalen mod Midtjylland, men revancherede det nederlag med en 4-1 sejr mod selvsamme klub et par dage efter. Her stillede FCM dog med deres reservehold, og Brøndby Stadion stod halvtomt – et tegn på at fansene er skuffede over klubbens sæson.

Det kommer til at se anderledes festligt ud på lørdag på Nature Energy Park. Her har OB’s administration meldt ud, at man snart har solgt over 15.000 billetter til kampen. Dette vil være første gang siden 2009, hvor FCK kom forbi og blev slået 3-2, af et stærkt spillende OB-mandskab.

OB - Brøndby: Profiler

Begge hold har spillere i top-6 på topscorerlisten. Kamil Wilczek som nok har været Brøndbys bedste spiller i indeværende sæson, har scoret 20 mål og er noteret for fire assists. OB’s mest målfarlige spiller Bashkim Kadrii er noteret for 10 mål og fem assists. De er begge klar til opgøret på lørdag.

Derudover har den svenske spiller Simon Hedlund (Brøndby), været giftig med sin uforudsigelighed, og hans evne til at komme frem på meget lidt plads. I seneste opgør mod Midtjylland, scorede han et af Superligaens flotteste mål, langt udefra feltet.

OB - Brøndby: Forventning

Begge hold vil spille offensivt og komme hurtigt ud af sluserne. Begge hold jagter sejren, og med et fyldt stadion vil stemningen eksplodere. Dette vil være et mentalt boost for især OB-spillerne, der kommer til at mærke opbakningen fra deres fans. Vi tror på et målrigt opgør hvor begge hold scorer.

Resultat: 3-1 til fynboerne.Hvornår kan man se OB – Brøndby IF live stream?

OB – Brøndby IF kan live streames online den lørdag den 25. maj 2019 kl 17:00.

Du kan se OB – Brøndby IF hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

OB-flag

OB

Sponsoreret indhold*: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´ ...

Læs mere om OB her

Brøndby IF-logo

Brøndby IF

Sponsoreret indhold*: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her