FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Esbjerg fB
Esbjerg fB
25. maj 2019
17:00

Se FC Midtjylland VS Esbjerg fB LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 25. maj 2019 kl 17:00

Se FC Midtjylland - Esbjerg fB live stream

Årets sidste kamp står for døren, og af to af de to jyske klubber er det Esbjerg der har mest at spille for. De kan nemlig selv afgøre om de sikrer sig tredjepladsen og dermed også adgang, til de eftertragtede Europa League pladser! Det ser dog ikke ud til at FC Midtjylland er gået på sommerferie endnu. Sidst de spillede på hjemmebane var mod FC København, og dette opgør vandt midtjyderne 4-0.

Se online på live streaming, om Kenneth Andersen og co. kan forhindre Esbjerg i at få bronzemedaljerne i hus!

FC Midtjylland – Esbjerg fB: Bronzeopgør

Esbjerg fB kan med en sejr, sikre sig bronzemedaljerne, og dermed slå deres forventninger for sæsonen med flere længder. Omvendt spiller OB mod Brøndby på samme tidspunkt, og hvis de vinder og Esbjerg bare taber point, så er det OB der løber med tredjepladsen foran Esbjerg fB.

Esbjergs kamp ser på papiret ud til at være sværere, da de skal mod et stærkt spillende Midtjylland, der spiller på eget græs. Omvendt er OB ikke til at blive kloge på. Den ene dag vinder de 3-1 over Midtjylland, og i deres sidste opgør spillede de 2-2 mod FC Nordsjælland.

Heldigvis for OB skal de spille hjemme, mod et Brøndby mandskab der ikke har set voldsomt stærke ud, på udebane i denne sæson.

Se online om det bliver en fynsk, eller en jysk klub der skal spille med om europæiske pladser til næste sæson. Du kan live streame kampen helt gratis.

FC Midtjylland – Esbjerg fB: Formen

Som sagt er OB svære at blive kloge på rent formmæssigt. Det er de hvis man kigger på både ude- og hjemmebane statistikker. Dog har de i foråret vist stor styrke, hjemme på Nature Energy Park. Her har de kun tabt et enkelt opgør, og det var mod ligaens stærkeste hold FC København. De har vundet 9 opgør og spillet 2 uafgjort.

Det ser altså ud til, at Esbjerg skal ud og have en sejr, for OB vil højst sandsynligt besejre et svagt spillende Brøndby-hold, taget deres nuværende form i betragtning.

Esbjerg fB skal finde troen på dem selv, og håbe på at FCM har tankerne på deres sommerferieaktiviteter. For hvis man skal se på statistikkerne, så har Midtjyderne vundet næsten rub og stub på hjemmebane i indeværende sæson, og næsten kun smidt point på udebane. Esbjerg har også hentet de fleste af deres point i egen hule, men nu møder de altså et stærkt FCM-hold, der i sidste runde, besejrede FCK med 4-0.

FC Midtjylland – Esbjerg fB: Profiler og skader

Paul Onuachu er den klart mest målfarlige spiller på græsset, når de to klubber tørner sammen på lørdag. Han er noteret for 17 mål og 4 assists. Han scorede sidst mod FCK i deres 4-0 sejr, og den unge Senegaleser har det med at score i de afgørende kampe, så mon ikke han bliver vigtig på lørdag.

Længere nede på topscorerlisten har vi Evander fra Midtjylland. Her ligger også de to Esbjerg spillere Kauko og Petre. Alle tre spillere står noteret for otte mål.

Kristian Dirk Riis (FCM) er ude af opgøret med en skade. Lasse Askou Mikkelsen (Esbjerg) er også ude med en skade.Hvornår kan man se FC Midtjylland – Esbjerg fB live stream?

FC Midtjylland – Esbjerg fB kan live streames online den lørdag den 25. maj 2019 kl 17:00.

Du kan se FC Midtjylland – Esbjerg fB hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland-flag

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her
Esbjerg fB-logo

Esbjerg fB

Sponsoreret indhold*: De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider holder hårdt, har de bevist at de er langtidsholdbare blandt den danske elite. Hvis du holder af vilje, fight, tekniske lækkerier og mål, så vil du elske Esbjerg live stream!

Storhed ...

Læs mere om ESBJERG FB her