About Us

Om live-fodbold.dk

Om os

Hele landet følger den danske Superliga med spænding, når landets bedste klubber slås om hæder, ære og pokaler! Naturligvis er det bedst at opleve stemningen på stadion, men med det store udbud af kampe på skærmen, så kan man få en fed oplevelse hjemme i stuen med kolde øl og popcorn – uanset hvilket hold, man følger eller har penge på. Der er heldigvis flere steder, hvor du kan se Superligaen. Hvis ikke du har den store tv-pakke, så kan du streame kampene på din computer, telefon eller tablet. Det er nemt, overskueligt og helt legalt.

Der findes dog også suspekte gratisudbydere, hvor du dog kan risikere at se kampene i rigtig dårlig kvalitet.Vi vil altid anbefale en lovlig udbyder, hvor du kan streame Superligaen i høj kvalitet, så kan nyde kampene live.Ved at oprette en konto på viaplay.dk har du mulighed for at se Superligaen på din skærm eller slutte den til dit tv for den optimale oplevelse.Og hos bet365.dk og unibet.dk kan du livebette undervejs i kampene. På den måde får du det bedstefra begge verdener hjemme i privaten - og så er der ikke kø ved hverken køleskabet eller toilettet.

Se fodbold live: Se fodbold fra de bedste ligaer på live stream

Vi har samlet de bedste udbydere af live streams, så du kan se den bedste fodbold live. Derudover vil der løbende komme optakter til de største kampe fra både nationale og internationale ligaer. Uanset om du er til Superligaen, Champions League, Bundesligaen eller La Liga, så har du muligheden for at se dit yndlingshold spille live.

Du finder altid et stort udbud af fodboldkampe på siden, og vores udbydere har altid gode streams klar, så du altid kan se den bedste fodbold live. Du skal blot besøge vores side med udbydere, og finde den, der passer dig bedst. Derefter har du adgang til tusindevis af fodboldkampe hver dag, og du kan finde oversigten over kampene i vores kampprogram.

Vi har også lavet dybdegående artikler om de enkelte klubber og ligaer, så du kan blive klogere på fodbold. Når de store slutrunder som f.eks. EM, VM og Africa Cup of Nations går i gang, kan du finde specielle optakter til disse, og det samme gælder pokalturneringer som DBU-Pokalen og Copa del Rey. Det er alt sammen lavet til dig, så du er bedre rustet før du ser dit favorithold på live stream.

Med Live-fodbold har du altid muligheden for at se det bedste fodbold live fra din computer eller tablet, og dermed kan du følge med, uanset om du ligger på sofaen eller sidder i toget. God kamp!

Addresse

Nannasgade 28, 2200 København N