Wolverhampton
Wolverhampton
vs
Liverpool
Liverpool
21. dec 2018
21:00

Se Wolverhampton VS Liverpool LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 21. december 2018 kl 21:00

Se Wolverhampton - Liverpool online | Premier League

Se Wolverhampton – Liverpool med live streaming

Du kan se Premier League-kampen mellem Wolverhampton og Liverpool direkte med live stream på nettet. Der står tre meget vigtige point på spil i mesterskabskampen, og selvom Liverpool er i fantastisk form, så kan de få problemer i Wolverhampton.

Wolves har været en af de større overraskelser i denne sæsons Premier League. Oprykkerne ligger nemlig nummer syv, og de er kun et point bag Manchester United, så der er håb om Europa League i næste sæson.

Liverpool topper tabellen i øjeblikket, men de har dog kun et enkelt point ned til Manchester City i, hvad der ligner en tvekamp om Premier League-titlen.

Se Wolves – Liverpool online med live stream!

Wolves har været gode imod topholdene

Wolverhampton har imponeret mange i denne sæson. Man kan slet ikke se, at de er oprykkere i ligaen, og de har faktisk været særligt gode imod de større hold.

Wolves spillede 1-1 imod Manchester City tidligt på sæsonen, og det samme resultat fik de ud af kampen imod Manchester United på Old Trafford.

De har ligeledes formået at få 1-1 med hjem fra kampen på Emirates imod Arsenal, og for tre uger siden vandt de 2-1 på hjemmebane imod Chelsea.

Man skal ikke lægge alt for meget i så få resultater, men det viser i hvert fald, at træner Nuno kan formå at sætte sit hold til at møde større hold, så de kan også give Liverpool problemer.

Man kan i hvert fald forvente et Wolverhampton-mandskab, der kommer til at stå lavt på banen, og de vil formentlig ikke give Liverpools angribere ret meget plads bag dem.

Liverpool kan vinde Premier League

Liverpool har været inde i en stærk udvikling under Jürgen Klopp, som er i gang med sin tredje sæson i klubben.

I sidste sæson satsede de alt på Champions League, men måtte se sig besejret af Real Madrid i finalen.

De har dog fortsat den gode form i år, og de virker faktisk som et seriøst bud på Premier League-titlen.

Efter de første 17 runder har Liverpool hentet imponerende 45 point. De har vundet 14 kampe, og spillet tre uafgjort, så de er da også kæmpe favoritter imod Wolverhampton.

Liverpool spillede en fantastisk kamp imod Manchester United i søndags, som blev vundet 3-1. Selvom flere af kasserne var en smule heldige, så ejede de banen fuldstændigt, og det var en meget fortjent sejr.

Hvordan ender Wolverhampton – Liverpool?

Liverpool bør have meget selvtillid, og derfor også være i stand til at vinde sikkert imod Wolverhampton. Oprykkerne fra Wolves har dog fået mange flotte resultater imod de andre tophold, så de kan også overraske igen.

Vi tror på 2-1 til Liverpool.

Hold øje med

Raul Jimenez, Wolverhampton og Mohamed Salah, Liverpool.

Hvornår kan man se Wolverhampton – Liverpool live stream?

Wolverhampton – Liverpool live streames fredag den 21. december kl. 21.00.Hvornår kan man se Wolverhampton – Liverpool live stream?

Wolverhampton – Liverpool kan live streames online den fredag den 21. december 2018 kl 21:00.

Du kan se Wolverhampton – Liverpool hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Wolverhampton-flag

Wolverhampton

Liverpool-logo

Liverpool

Sponsoreret indhold: Når ”You´ ll never walk alone” gjalder ud over Anfield Road, så må selv dem mest hardcore fodboldfan gribe sig til hjertet og synge med. Liverpools kendingsmelodi er et varemærke, som følger truppen i både indland og udland og har været med til at gøre klubben til en af de mest ikoniske i England. Liverpool vandt sig en kæmpe fanskare i 70´ern og 80´erne, og selv om resultat ...

Læs mere om LIVERPOOL her