Wolfsburg
Wolfsburg
vs
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
23. maj 2020
15:30
match page arrow

Se Wolfsburg VS Borussia Dortmund LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Bundesliga direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Wolfsburg – Borussia Dortmund kan live streames online den lørdag den 23. maj 2020 kl 15:30.

Hvis du er i Danmark kan du se Wolfsburg – Borussia Dortmund hos viaplay.

William Fribert

William Fribert 23. maj 2020 kl 15:30

Wolfsburg - Borussia Dortmund live stream

Se Wolfsburg – Borussia Dortmund direkte med online live streaming. Wolfsburg tager imod Borussia Dortmund lørdag eftermiddag, hvor 3 vigtige point vil være på spil for begge klubber.

Begge klubber er kommet stærkt tilbage efter Corona pausen, hvor Wolfsburg vandt 2-1 ude over Augsburg mens Dortmund vandt hele 4-0 i Revierderbyet over Schalke 04.

Dortmund ville gå ind til denne kamp som favoritter, og efter deres seneste storsejr over Schalke, er de kun blevet større favoritter.

Det ligner at det bliver en målrig affære, vi ved at Dortmund altid er garant for mål, mens der i de sidste 4 ud af 5 kampe er blevet scoret over 2,5 mål i Wolfsburgs kampe.

På grund af Corona krisen vil der ikke være nogle fans tilstede på stadion, og det vil være en stor akilleshæl for Wolfsburg, som plejer at have stor opbakning på Volkswagen Arena.

Wolfsburg er ubesejrede i de seneste 7 kampe i Bundesligaen

Wolfsburg er inde i god stime og skal prøve at forsøge at holde den kørende når de tager imod Borussia Dortmund.

Inden Coronapausen spillede Wolfsburg overraskende 0-0 imod 4. pladsen RB Leipzig.

Dortmunds spillestil minder en del om RB Leipzig, men Dortmund har måske lige lidt mere X-faktor end Leipzig, derfor tror jeg heller ikke, at Wolfsburg kan holde Dortmund fra at score.

Wolfsburg ligger på en 6. plads med 11 point op til 5. pladsen, men kun 2 point ned til Freiburg og Schalke på henholdsvis 7. og 8. pladsen, derfor kigger Wolfsburg mere ned end op, og de vil formentlig også være tilfredse med en 6. plads, som giver adgang til Europa League kvalifikation.

Weghorst er tilbage for Wolfsburg efter han sad ude med karantæne i deres sidste opgør.

Weghorst har scoret 11 mål i denne sæson i Bundesligaen, så han er virkelig en mand de skal holde øje med i Dortmundforsvaret.

Dortmund kommer med 5 sejre i træk

Hvis der er nogen der skal snuppe titlen fra Bayern i år, så kan det næsten kun blive Borussia Dortmund, men der er ikke plads til dumme pointtab.

Det begynder at spidse til, Dortmund skal indhente 4 point på Bayern i de resterende 8 kampe, men fortsætter de som i sidste runde mod Schalke er der en mulighed for, at de står med pokalen når sæsonen er slut.

Dortmunds seneste kamp mod Wolfsburg endte med en 3-0 sejr til Dortmund, hvor Hazard, Guerreiro og Gotze gjorde det onde ved Wolfsburg efter pausen.

Erling Braut Håland er det nye store navn i Bundesligaen. Den bare 19-årige angriber har scoret 10 mål på 9 kampe i Bundesligaen siden hans skifte fra Østrigske Red Bull Salzburg.

Han scorede også i sidste runde mod Schalke, så det ligner at han er lige så varm, som han var inden Corona pausen.

Se Wolfsburg vs Borussia Dortmund med online live streaming hos bet365!Hvornår kan man se Wolfsburg – Borussia Dortmund live stream?

Wolfsburg – Borussia Dortmund kan live streames online den lørdag den 23. maj 2020 kl 15:30.

Du kan se Wolfsburg – Borussia Dortmund hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Wolfsburg-flag

Wolfsburg

Sponsoreret indhold: Folkevognsfabrikken i Wolfsburg spiller naturligvis en stor rolle, når man snakker om fodboldklubben Wolfsburg. Med masser af penge i ryggen prøver klubben lige nu at blive ”Die Dritte Kraft”, den tredje kraft, i tysk fodbold efter Bayern München og Borussia Dortmund. De kommende år vil vise, om de når deres mål, og hvis du tror på dem, så anbefaler vi Wolfsburg live stream! ...

Læs mere om WOLFSBURG her
Borussia Dortmund-logo

Borussia Dortmund

Sponsoreret indhold: Klubben med de karakteristiske gule og sorte farver blev for alvor kendt i den brede danske befolkning, i starten af 90´erne, da den tyggegummignaskende danske dynamitdarling, Flemming Povlsen, tørnede ud for klubben. Både I Danmark og i den tyske region Westphalen sukkede pigerne efter den langhårede angriber, mens drengene elskede hans arbejdsiver. Flemming Povlsen blev si ...

Læs mere om BORUSSIA DORTMUND her