Villarreal
Villarreal
vs
Real Madrid
Real Madrid
3. jan 2019
21:30
match page arrow

Se Villarreal VS Real Madrid LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 3. januar 2019 kl 21:30

Se Villarreal - Real Madrid Online | Live Stream La Liga

La Liga-kampen mellem Villarreal og Real Madrid kan live streames direkte på nettet. Der står tre meget vigtige point på spil i aftenens La Liga-kamp, og du kan som bekendt se den på nettet med live streaming.

Både Villarreal og Real Madrid har haft en meget skuffende sæson. Villarreal ligger på en utrolig 18. pladse med kun 15 point efter 16 kampe, men man må dog formode, at de formår at forblive i La Liga.

Real Madrid har 29 point efter 16 kampe, og kan minimere hullet op til Barcelona på førstepladsen til fem point, hvis de formå at vinde imod Villarreal.

Se Villarreal – Real Madrid direkte hos bet365 med live streaming!

Villarreal ligger til nedrykning i La Liga

Villarreal har i de seneste år været en fast del af subtoppen af La Liga, men de har været en skygge af sig selv i denne sæson.

De er ganske vist gået videre på førstepladsen i deres Europa League-gruppe, men de ligger på en skuffende 18. plads i La Liga.

De har egentlig en meget stærk trup, som hører til i toppen af ligaen. Spillere som Santi Cazorla, Mario Gaspar, Pablo Fornals, Gerard Moreno og Carlos Bacca er alt for gode til at være med i bundkampen.

Det har været en stor bet for Villarreal, at Bruno Soriano har været skadet i hele sæsonen, og det vides han ikke, hvornår han kommer tilbage efter sin knæskade.

Mario Gaspar sidder i øvrigt ude med karantæne imod Real Madrid.

Real Madrid skal genfinde topformen

Real Madrid har ligeledes haft en meget ringe sæson, men de kan sagtens nå at få en fin placering. Det har tydeligvis kostet mere end forventet at sige farvel til Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane, for derudover er det den samme trup, som har vundet Champions League tre gange i streg.

I juleferien har Real Madrid vundet VM for klubhold, og selvom det ikke er en særlig prestigefyldt turnering, så kan det give holdet noget selvtillid.

Vinder Real Madrid den udskudte kamp imod Villarreal, så kommer de op på 32 point ved siden af Sevilla. De vil dermed have to point op til Atletico Madrid på tredjepladsen og fem point op til Barcelona på førstepladsen, og vi er ikke engang halvvejs igennem La Liga, så det kan bestemt nå at reddes.

Kigger man på de seneste 10 kampe, så har Real Madrid vundet hele otte af dem. Til gengæld så er de to pointtab kommet efter skræmmende dårlige indsatser imod Eibar, hvor de tabte 0-3 og den historisk dårlige indsats imod CSKA Moskva, hvor de hjemme på Santiago Bernabeu ligeledes tabte 0-3.

Estadio de la Ceramica er et svært sted

På trods af de dårlige resultater, så er Villarreals hjemmebane, Estadio de la Ceramica, ikke et nemt sted at spille.

De seneste tre opgør mellem Villarreal og Real Madrid på banen er endt med en sejr til begge mandskaber og en enkelt uafgjort.

Den seneste kamp mellem de to hold endte 2-2. Real Madrid kom ellers foran 2-0 allerede efter 32 minutter på mål af Gareth Bale og Cristiano Ronaldo, men Villarreal gjorde comeback i anden halvleg efter mål fra Roger Martinez og Samu Castillejo.

Se Villarreal – Real Madrid med online live streaming!

Hvad bliver Villarreal – Real Madrid?

Real Madrid er favoritter, men de har været meget ustabile i denne sæson, så man kan slet ikke vide sig sikker på noget.

Vi tror på 2-1 til Real Madrid.

Kampens profiler

Carlos Bacca, Villarreal og Gareth Bale, Real Madrid.

Hvornår live streames Villarreal – Real Madrid online?

Villarreal – Real Madrid kan live streames torsdag den 3. januar kl. 21.30.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Villarreal-flag

Villarreal

Sponsoreret indhold: Efter et års fravær er ubåden tilbage i den spanske Primera Division igen. Nok er det ikke den mest succesfulde af spanske klubber, men gennem årene har Villareal gang på gang bevist, at man sagtens kan have succes uden at være hverken fra Barcelona eller Madrid. Uge efter ude samles hele byen for at hylde deres gul-klædte helte frem mod nye triumfer. Hvis du vil følge Villare ...

Læs mere om VILLARREAL her
Real Madrid-logo

Real Madrid

Sponsoreret indhold: Real Madrid er en af allerstørste klubber i verden. Overalt på kloden følger dedikerede fans Kongeklubben med den stolte historie. Også i Danmark findes en trofast skare af Madridistas med den helhvide spilledragt. Gennem tiden har Real Madrid vundet et hav af nationale og internationale trofæer. Op gennem 90´erne stod man dog i skyggen af FC Barcelonas totalfodbold, og derfo ...

Læs mere om REAL MADRID her