Villarreal
Villarreal
vs
Manchester United
Manchester United
26. maj 2021
21:00

Se Villarreal VS Manchester United LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Europa League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Villarreal – Manchester United kan live streames online den onsdag den 26. maj 2021 kl 21:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Villarreal – Manchester United hos eurosport.

Rene Andersen

Rene Andersen 26. maj 2021 kl 21:00

Europa League Finalen 2021: Se Villarreal - Manchester United Online Live Stream

Se Europa League-finalen mellem Villarreal og Manchester United med live stream. Der er ikke længere nogle grunde til at se fodbold i TV, da det er både bedre og billigere at se live streame fodbold online.

Der venter en meget spændende Europa League-finale onsdag aften. Storklubben Manchester United ville selvfølgelig hellere spille i Champions League-turneringen, men en Europa League-finale må alligevel kunne motivere de store stjerner.

For Villarreal er det klubbens største kamp nogensinde. Selvom de tidligere har hørt til i den absolutte top af spansk fodbold, så har klubben aldrig nogensinde været i en stor europæisk finale.

Kampen spilles på Stadion Energa Gdansk i det nordlige Polen, og for en gangs skyld, så kommer der tilskuere til kampen.

De polske myndigheder har bekræftet, at de tillader op til 25 % af stadionets kapacitet. Derfor kan vi se frem til en Europa League-finale foran små 10.000 tilskuere.

Det er selvfølgelig langt fra optimalt, men omvendt gør 10.000 fans en stor forskel sammenlignet med et tomt stadion.

Se Europa League-finalen mellem Manchester United og Villarreal online med live stream!

Europa League vil betyde alt for Villarreal

Selvom Villarreal er en relativt kendt klub med mange flotte præstationer bag sig, så skal man huske på, at klubben faktisk ikke er ret stor.

Der bor omkring 50.000 indbyggere i byen, som i mange år er blevet holdt kørende af en lokal rigmand.

På trods af klubbens størrelse, så har de været i stand til at samle en meget stærk spillertrup, og med Unai Emery som træner, så har de en Europa League-ekspert.

Villarreal vandt Intertoto Cup i både 2003 og 2004, men derudover har de aldrig nogensinde vundet et trofæ.

Deres største præstationer er La Liga-sølv i 2008, mens de også nåede Champions League-semifinalen i 2006, hvor et brændt straffespark imod Arsenal kostede dem en finaleplads.

Vi bør se et toptændt Villarreal-hold, som har muligheden for at skrive sig ind i historiebøgerne.

Det er værd at huske på, at træner Unai Emery har været i fire Europa League-finaler i løbet af de seneste otte år.

Han vandt turneringen tre gange på stribe sammen med Sevilla, mens han dog tabte finalen i 2018 som Arsenal-manager imod Chelsea.

Manchester United skal have styr på defensiven

Manchester Uniteds økonomi er langt større end Villarreals, hvorfor de selvfølgelig også har en stærkere spillertrup.

Det er dog langt fra sikkert, at holdet med de bedste spillere nødvendigvis vinder kampen. Manchester United har i mange år haft stærke spillere, men de har aldrig for alvor bidt sig fast i europæisk fodbold.

Mens de har en ganske potent offensiv, som dirigeres af Bruno Fernandes, så er defensiven meget hullet.

David De Gea er langt fra sit tidligere niveau, og midterforsvaret har efterhånden været et problem i mange år.

Selvom Harry Maguire har været genstand for meget kritik, så er det stadig et problem, at han er ude med en skade.

Man Utd har nemlig indkasseret et hav af mål på det seneste, og de kan faktisk få det svært imod et stærkt organiseret Villarrea-hold.

Hvornår kan man se Europa League-finalen Villarreal – Manchester United live stream?

Europa League-finalen 2021 Villarreal – Manchester United kan live streames onsdag den 26. maj kl. 21.00.Hvornår kan man se Villarreal – Manchester United live stream?

Villarreal – Manchester United kan live streames online den onsdag den 26. maj 2021 kl 21:00.

Du kan se Villarreal – Manchester United hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Villarreal-flag

Villarreal

Sponsoreret indhold: Efter et års fravær er ubåden tilbage i den spanske Primera Division igen. Nok er det ikke den mest succesfulde af spanske klubber, men gennem årene har Villareal gang på gang bevist, at man sagtens kan have succes uden at være hverken fra Barcelona eller Madrid. Uge efter ude samles hele byen for at hylde deres gul-klædte helte frem mod nye triumfer. Hvis du vil følge Villare ...

Læs mere om VILLARREAL her
Manchester United-logo

Manchester United

Sponsoreret indhold: Manchester United er en af de meste populære klubber i verden, og de ligger helt i toppen, når det gælder fanskare og merchandise-salg. Også herhjemme er United yderst vellidte, og deres kampe bliver fulgt intenst af dedikerede folk med røde hjerter.

Tragedie og triumf

Klubben startede ud som Newton Heath LYR Football Club i 1878, men skiftede navn til Manchester U ...

Læs mere om MANCHESTER UNITED her