Vendsyssel FF
Vendsyssel FF
vs
FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
9. okt 2019
19:00

Se Vendsyssel FF VS FC Nordsjælland LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 9. oktober 2019 kl 19:00

Se Vendsyssel - FCN online

Det er nemt at finde en favorit til dette opgør. FCN skal nemlig besøge Vendsyssel for at spille i den danske pokalturnering. Se kampen direkte på live stream, når de to hold tørner sammen på Nord Energi Arena i Hjørring.

De to spiller ikke i samme liga til dagligt, og derfor kan det være svært at kende hinandens mønstre.

Derudover er det heller ikke givent, at FCN vinder opgøret selvom de på papiret er flere klasser bedre end Vendsyssel FF. Vi har for nylig set FCM blive smidt ud af Sydbank Pokalen. Selveste FC København kom også i problemer mod Hillerød, og Brøndby vaklede i deres pokalkamp.

Vi viser alle Sydbank Pokalkampe direkte på live stream online. Se om det bliver Nordsjælland eller Vendsyssel der tager tre point på live stream.

Se kampen mellem Vendsyssel og Nordsjælland direkte på live stream##

Nord Energi Arena sætter rammerne for kampen. Deres officielle kapacitet er 10.000 tilskuere. Sidste år kunne deres fans se Superliga-kampe på stadion, da Vendsyssel spillede i Danmarks bedste række.

De rykkede igen til Nordic Bet Ligaen, efter kun en enkelt sæson. Klubbens fulde navn er Vendsyssel Forenede Fodboldklubber.

Nord Energi Arena deler de med en anden fodboldklub der også kommer fra byen. Kvindeliga-klubben Fortuna Hjørring holder også til her, og spiller deres ugentlige kampe på Hjørring stadion.

Husk at vi viser alle pokalkampe, og vi viser også de store internationale ligaer som Champions League online.

FC Nordsjælland skal ruste sig til dette opgør, for Vendsyssel har vist, at de i sidste sæson kunne drille nogle af de større og mere rutinerede Superligaklubber, som bl.a. F.C.K.

Se opgøret mellem Vendsyssel FF og FCN direkte online##

Pokalturneringen er også den turnering hvor man typisk lader nogle af reserverne spiller. Sådan er tilfældet hvert fald for de større hold. Alle bænkevarmerne og dem der ikke har en fast plads i starttruppen, de har muligheden for at vise deres værd.

Det er også derfor, at vi ser overraskende resultater gang på gang. Typisk har spillerne ikke meget kamperfaring med hinanden, og de kender ikke hinandens løbemønstre og taktik ind og ud, som den stamspillerne gør med hinanden.

FC Nordsjælland har et tilbagevendende problem på deres stadion til hjemmekampene i Farum. De har i gennemsnit 2337 tilskuere på deres hjemmebane i en sæson. Det er faktisk det laveste antal af alle 14 klubber inklusiv de to oprykkere. Sidste år endte de på en 11. plads tilskuermæssigt.

Det er på trods af gode resultater, som FCN har leveret de sidste mange år efterhånden. Det er blevet til en førsteplads i ligaen og to pokalturneringer har man også vundet. Derudover ligger man altid med i mesterskabsspillet og ender i top-6.

Den administrerende direktør forklarer, at de får publikum fra den nærmeste by Farum, men de omkring liggende byer, er tiltrukket af at tage til København for at se FCK spille, eller vestegnen der heller ikke ligger langt væk, for at se Brøndbys kampe.

Følg med på live stream, når det spændende pokalbrag bliver fløjtet i gang!For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Vendsyssel FF-flag

Vendsyssel FF

FC Nordsjælland-logo

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold*: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler v ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her