Vendsyssel FF
Vendsyssel FF
vs
FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
17. mar 2019
17:00

Se Vendsyssel FF VS FC Nordsjælland LIVE STREAM

Jack Lebek

Jack Lebek 17. marts 2019 kl 17:00

Se Vendsyssel - FC Nordsjælland Online | Live Stream

Med FC NordsjællandVendsyssel FF kampen på live stream er underholdningen sikret. Nordsjælland ligger ret solidt på midten i Superligaen, men med en lille smule held kan sjællænderne måske få kæmpet sig et par point over midten i opgøret mod Vendsyssel.

Kan Nordsjælland holde stimen kørende?

FC Nordsjælland har haft en ekstremt god sæson i denne omgang af Superligaen. De er faktisk ubesejrede i hele 2019, og har formået at holde stand imod giganter såsom F.C. København og F.C. Midtjylland.

Der er således ikke lagt op til en nem kamp for Vendsyssel, og vendelboerne kommer til at få rigtig svært ved at forsvare Hjørring Stadion imod de invasive sjællændere. Med en lille smule held, og masser af hårdt arbejde, har Nordsjælland faktisk en realistisk chance for at spille sig ind i top-6.

Én af de mest imponerende bedrifter der har fundet sted hos FC Nordsjælland i løbet af denne sæson, har helt klart været Andreas Skov Olsens strygende succes – og den ser ikke umiddelbart ud til at blive kølet af lige foreløbig.

Andreas har nemlig ikke i sinde at slappe af nu, og vil bruge alle chancer han får, til at indhente FCK’s Robert Skov. Hvis Andreas får spillerum nok i opgøret imod Vendsyssel, kan han både hjælpe med til at Nordsjælland får mulighed for at komme i Top-6, samt sørge for at få sit eget mål i hus.

Får Vendsyssel vendt skuden i sidste øjeblik?

Som en stærk kontrast til FC Nordsjællands succes i de sidste par kampe, står det en smule anderledes til hos Vendsyssel FF. Her har der også været en del uafgjorte kampe, men det har været mod knap så stærke hold som dem nordsjællænderne har været oppe imod.

Blandt andet kan nævnes uafgjorte kampe imod både Vejle og AGF – men dog også en uafgjort kamp imod storklubben F.C. København. Derudover kan man roligt sige at Vendsyssel ikke har nær så meget at kæmpe for som Nordsjælland har.

Når alt kommer til alt, så kommer denne kamp til at afhænge af Vendsyssels evne til at overraske. De har tidligere i sæsonen vist at de kan mønstre et særdeles veloplagt, motiveret og fokuseret mandskab. Det har tidligere medført at vendelboerne har fået væltet nogle ret så store modstandere af pinden.

I øjeblikket ser det dog sort ud for Vendsyssel, og der er ingen tvivl om at de skal arbejde ekstremt hårdt for at forsvare deres hjemmebane.

Det er også uvist hvor veloplagte de kommer til at være i kampen. Både set ud fra hvordan deres spil har været på det sidste, men også når man ser på ranglisten i Superligaen.

Hvis Vendsyssel skal have en chance for at vinde over Nordsjælland i det kommende opgør, skal de stramme gevaldigt op.

Måske er en opstramning endda ikke nok, særligt ikke når man tænker på Nordsjællands glimrende spil på det seneste.

Nordsjælland går ind i denne kamp som storfavoritter, og der er ingen tvivl om at Vendsyssel bliver nødt til at kæmpe med næb og kløer, hvis de skal have point.



For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Vendsyssel FF-flag

Vendsyssel FF

FC Nordsjælland-logo

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler vi ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her