Vejle Boldklub
Vejle Boldklub
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
9. dec 2018
18:00

Se Vejle Boldklub VS Brøndby IF LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 9. december 2018 kl 18:00

Vejle - Brøndby: Live Stream Superliga Fodbold Online

Der venter en meget spændende kamp på Vejle Stadion, når Superliga-oprykkerne fra Vejle tager imod Brøndby, og du kan live streame kampen online. Ser du heller ikke længere fodbold i TV, så kan du heldigvis se Vejle – Brøndby IF med live streaming.

Vejle er inde i en dårlig periode, og de har ikke haft meget medgang på det seneste. Mens resultaterne på udebane er meget ringe, så har de dog fået en del point hjemme på Vejle Stadion.

Brøndby har fået en række gode resultater, og de tager til Vejle med lidt selvtillid. Det er ikke fordi, at spillet er særligt meget bedre end tidligere på sæsonen, men de kommer ind til Vejle-kampen med tre sejre på stribe.

Vejle var gode på Brøndby Stadion

Vejle er som bekendt i Superligaen for første gang i ni år i denne sæson. De var ikke spået de store chancer for overlevelse, men kom alligevel lovende fra start i de første par runder.

En af de præstationer, der skabte genlyd i Fodbolddanmark var kampen på Brøndby Stadion imod vicemestrene.

Allan Sousa bragte Vejle foran 1-0 efter kun otte minutter, og generelt var det et taktisk stærkt mandskab, som Vejle-træner Adolfo Sormani sendte på banen.

Kamil Wilczek fik udlignet til 1-1 kort før pausen, men det var slet ikke et dominerende Brøndby-hold, som vi kender dem, og der blev ikke scoret yderligere i kampen.

Negative overskrifter om Brøndby

Der har på det seneste været en række negative overskrifter omkring Brøndby. Det hele startede efter sidste rundes kamp, hvor Brøndby stillede med 11 udlændinge, hvilket ikke tidligere er sket i Superligaen.

Brøndby-træner Alexander Zorniger blev selvfølgelig spurgt ind til det efter kampen, og han svarede, at danskerne simpelthen ikke havde kvaliteten og særligt mentaliteten til at spille med.

Det er selvfølgelig et slag i hovedet på Masterclass-afdelingen, som man bruger mange ressourcer på i Brøndby. Talentchef Kim Vilfort har efterfølgende været ude og sige ham imod, og der virker ikke til at være god stemning mellem cheftræneren og de øvrige stabsmedlemmer i Brøndby.

Onsdag offentliggjorde Brøndby, at de vil foretage endnu en aktieudvidelse, som dermed udvander værdien er de nuværende aktionærers aktier.

På banen ser det bedre ud nu, hvor Brøndby har vundet fire kampe på stribe i alle turneringer, men de virker generelt ikke så overbevisende som i sidste sæson – det kan selvfølgelig nå at komme, og selvtillid ændrer meget på et hold.

Se kampen mellem Vejle og Brøndby direkte med live streaming.

Hvad bliver Vejle – Brøndby?

Brøndby er selvfølgelig favoritter, men Vejle har været relativt gode på hjemmebane, og der forventes mange mennesker på Vejle Stadion.

Vi tror på en tæt kamp, som Brøndby vinder 2-1.

Kampens profiler

Hos Vejle har Allan Sousa været den bedste spiller, og den anden mulige profil Louati er formentlig stadig skadet.

Brøndbys offensiv lever i høj grad på Hany Mukhtars og Kamil Wilczeks individuelle færdigheder.

Hvornår live streames Vejle – Brøndby?

Vejle – Brøndby live streames søndag den 9. december kl. 18.00.Hvornår kan man se Vejle Boldklub – Brøndby IF live stream?

Vejle Boldklub – Brøndby IF kan live streames online den søndag den 9. december 2018 kl 18:00.

Du kan se Vejle Boldklub – Brøndby IF hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Vejle Boldklub-flag

Vejle Boldklub

Brøndby IF-logo

Brøndby IF

Sponsoreret indhold: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her