Tyskland
Tyskland
vs
Ungarn
Ungarn
23. jun 2021
21:00

Se Tyskland VS Ungarn LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra EM direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Tyskland – Ungarn kan live streames online den onsdag den 23. juni 2021 kl 21:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Tyskland – Ungarn hos viaplay.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 23. juni 2021 kl 21:00

Se Tyskland - Ungarn live online: Se den spændende EM-kamp!

Tyskland spiller mod Ungarn i denne spændende kamp ved EM-slutrunden.

Det er samtidig den sidste kamp i gruppespillet inden vi går ind i knald-eller-fald kampene, hvor nummer et og to, samt de fire bedste treere fra de seks grupper skal mødes og spille de afgørende kampe.

Både Tyskland og Ungarn har muligheder for at gå videre fra gruppen, men på nuværende tidspunkt ligger de nummer 3 og 4 i gruppen.

Tyskland har efter to kampe tre point, med en sejr over Portugal og et nederlag til Frankrig i deres EM-åbningskamp.

Ungarn har et enkelt point, efter et nederlag på 3-0 til Portugal og et imponerende uafgjort resultat mod de regerende verdensmestre fra Frankrig i sidste runde.

I samme gruppe har Frankrig fire point og Portugal har tre point.

Tyskland har derfor brug for en sejr for at være sikre på at gå videre, selvom de med et enkelt point også har gode muligheder.

For Ungarn gælder kun en sejr, samtidig hed at de har brug for at Frankrig banker Portugal.

Se med live online om Ungarn kan skabe mirakler mod stærke Tyskland.

Tyskland har vist godt spil

På trods af en skuffende tredjeplads har spillet ikke været dårligt for Tyskland.

Selvom de tabte første kamp mod Frankrig viste holdet godt spil i store dele af kampen og havde Frankrig på hælene.

Det flotte spil fortsatte mod Portugal selvom kampen ikke startede godt for tyskerne.

Efter femten minutter scorede Christiano Ronaldo til 1-0 til Portugal og så så det lige pludseligt svært ud for Tyskland.

Tyskland fik dog kæmpet sig tilbage til i kampen og på to portugisiske selvmål var Tyskland pludselig foran 1-2 ved pausen.

I anden halvleg blev det endnu bedre for Tyskland.

Først scorede Kai Havertz til 1-3 til Tyskland og senere kunne Robin Gossens gøre det til 1-4 til Tyskland.

Herefter lignede det at tyskerne kunne køre sejren sikkert hjem, men efter lidt over en times spil skabte Diogo Jota spænding i kampen med en scoring til 2-4.

Tættere på kom Portugal dog ikke og Tyskland kunne derfor gå fra kampen med et rigtig flot resultat mod de regerende europæiske mestre.

Med tre point efter to kampe, er vil tyskerne helt sikkert gå stenhårdt efter sejren mod Ungarn.

Og der vil være en stor tro på at det er et hold som Tyskland kan og vil slå.

Se med live online om det kan lykkes for Tyskland at slå Ungarn ved denne EM-slutrunde.

Ungarn er ikke ude endnu

Med et point efter to kampe og Tyskland som modstander virker det som en stor mission impossible for Ungarn at kunne gå videre ved denne slutrunde.

Det er da også kun en sejr der vil tælle for Ungarn, men med en sejr vil det til gengæld også ligne at der er stor chance for at komme videre fra den gruppe hvor Ungarn var spået som den sikre nummer fire.

Stream kampen mellem Tyskland og Ungarn direkte online og se hvem af de to hold der kan tage de tre point og gå videre ved dette EM.Hvornår kan man se Tyskland – Ungarn live stream?

Tyskland – Ungarn kan live streames online den onsdag den 23. juni 2021 kl 21:00.

Du kan se Tyskland – Ungarn hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Tyskland-flag

Tyskland

Sponsoreret indhold: Den legendariske engelske angriber Gary Lineker udtalte engang: - Fodbold er et simpelt spil, hvor 22 spillere løber rundt og sparker til en bold i 90 minutter, og tyskerne altid vinder til sidst. Det selvfølgelig en sandhed med modifikationer, men der er nu alligevel noget om det. I hvert fald er det sandt, at det tyske landshold er et af de mest succesfulde mandskaber i ver ...

Læs mere om TYSKLAND her
Ungarn-logo

Ungarn