Tyskland
Tyskland
vs
Mexico
Mexico
17. jun 2018
17:00

Se Tyskland VS Mexico LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 17. juni 2018 kl 17:00

Se Tyskland - Mexico med live stream - VM 2018

Der venter en fantastisk kamp i VMs Gruppe F, og du kan se TysklandMexico direkte med live stream. Tyskland og Mexico er gruppens to stærkeste landshold, og hvis Mexico skal have en chance for at vinde gruppen, så skal de nok besejre Tyskland, og du kan se kampen direkte med live stream på nettet.

Tyskland har fået en god lodtrækning til VM i fodbold, som begyndte i torsdags. De tyske verdensmestre skal møde Sverige, Mexico og Sydkorea, og bør derfor have gode muligheder for at ende på førstepladsen.

Mexico har altid vist sig flot frem til VM, og de er bestemt ikke uden chancer for at få et godt resultat imod Tyskland.

Se VM-kampen mellem Tyskland og Mexico direkte med live stream på nettet.

Tyskland skal forsøge at genvinde VM

Tyskland var overlegne ved den sidste VM-slutrunde for fire år siden, som de fortjent vandt efter finalesejr imod Argentina. Mario Götze scorede kampens eneste mål, men den lille Dortmund-spiller har ikke haft en god periode siden da, og han er ikke med i Tysklands trup denne gang.

Derudover, så er der rigtigt mange gengangere fra den seneste VM-trup, og Tyskland går benhårdt efter at genvinde VM som det første landshold siden, at Brasilien vandt i 1958 og 1962.

Der er sket rigtigt meget siden, og det er slet ikke lige så nemt at vinde VM i øjeblikket. Vi så f.eks. for fire år siden, hvordan de forsvarende verdensmestre fra Spanien blev sendt direkte ud af gruppespillet på trods af, at de havde mange af de samme spillere fra vinderholdet.

Mexico plejer at gå videre fra gruppen

Derudover, så starter Tyskland med en relativt svær kamp. Mexico har meget VM-erfaring, og de er faktisk gået videre fra gruppespillet ved de seneste syv VM-slutrunder i streg.

En stor del af holdet har været med til de seneste slutrunder, hvorfor de også er favoritter til at hente andenpladsen i gruppen.

Anfører er Rafael Marquez, som havde sin storhedstid i Barcelona for 10 år siden, men som i dag spiller i den mexicanske liga. Han tangerer rekorden for flest VM-deltagelser, når han spiller sin femte slutrunde.

Derudover, så finder man de yngre profiler som Giovani dos Santos, Carlos Vela og Javier Hernandez, som alle er hurtige, og har et højt teknisk niveau, som kan gøre ondt på det tunge, tyske forsvar.

Se Tyskland – Mexico direkte med live stream!

Hvad bliver Tyskland – Mexico live stream?

Tyskland er selvfølgelig store favoritter, men man må ikke udelukke Mexico, som har et stærkt hold.

Vi tror på 3-1 til Tyskland.

Tyskland – Mexico: Profiler

Thomas Müller, Tyskland og Giovani dos Santos, Mexico.

Hvornår kan man se Tyskland – Mexico live stream?

Tyskland – Mexico spilles søndag den 17. juni kl. 17.00.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

IP restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Tyskland-flag

Tyskland

Sponsoreret indhold: Den legendariske engelske angriber Gary Lineker udtalte engang: - Fodbold er et simpelt spil, hvor 22 spillere løber rundt og sparker til en bold i 90 minutter, og tyskerne altid vinder til sidst. Det selvfølgelig en sandhed med modifikationer, men der er nu alligevel noget om det. I hvert fald er det sandt, at det tyske landshold er et af de mest succesfulde mandskaber i ver ...

Læs mere om TYSKLAND her
Mexico-logo

Mexico

Sponsoreret indhold: Det er efterhånden svært at forestille sig et VM uden Mexico. Udover at have lagt græs til to slutrunder har de været repræsenteret i knockoutfasen stort set hver gang, de har spillet med. Udover den mellemamerikanske Gold Cup er de også inviteret med til Copa America, hvor de har haft pæn succes. Mexico har altid en meget talentfuld flok med til de store slutrunder, så hvis d ...

Læs mere om MEXICO her