Tyskland
Tyskland
vs
Danmark
Danmark
2. jun 2021
21:00

Se Tyskland VS Danmark LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Venskabskampe direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Tyskland – Danmark kan live streames online den onsdag den 2. juni 2021 kl 21:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Tyskland – Danmark hos eurosport.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 2. juni 2021 kl 21:00

Danmark - Tyskland live online! Se Landsholdet direkte nu!

Der er dømt arvefjendeopgør når Danmark og Tyskland støder sammen i en venskabskamp, hvor Tyskland har hjemmebanefordelen.

Hjemmebanen hjælper dog ikke Tyskland så meget som i tidligere tider, da Corona stadig gør det svært have ret mange på stadion.

Som dansk tilskuer har du dig stadig muligheden for at streame kampen mellem Tyskland og Danmark live online.

Det er på mange måder en rigtig spændende venskabskamp, både fordi Tyskland altid er et hold som vi har elsket at hade, men også fordi det er en af de sidste chancer for at pudse formen af, inden EM går i gang.

Der er derfor meget på spil for de danske spillere, der skal vise landstræner Kasper Hjulmand, hvorfor han skal foretrække netop dem i startopstillingen.

Danmark har også været i fantastisk kampform på det seneste og selvtilliden må være høj i Danmarks trup og de vil helt sikkert gøre hvad de kan for at fortsætte den flotte stime.

Det er dog ikke nogen nem opgave mod “die mannschaft”, som traditionelt er et af Europas stærkeste mandskaber.

Det er dog et hold som Danmark har haft rigtig godt styr på.

De sidste fem gange Tyskland og Danmark har mødt hinanden, er det blevet til en sejr til Tyskland, to uafgjorte kampe og to sejre til Danmark.

Håneretten er Tysk

Det er dog Tyskland der står med lidt af håneretten efter at have sendt vores U21-drenge ud af U21-EM efter en fantastisk kamp mandag aften.

Efter Danmark kom foran 1-0 på mål af kun 17-årige Wahid Faghir, så det længe ud til de danske talenter ville tage sejren.

I sidste øjeblik fik Tyskland dog udlignet og kampen skulle derfor ind i forlænget spilletid.

En stor spand koldt vand i hovedet på de danske drenge.

De kom dog rigtig stærkt ude til den forlængede spilletid og dominerede også meget af tiden, som de også havde gjort i meget af anden halvleg.

Det var dog Tyskland der scorede først, men Danmark fik udlignet på straffespark.

Og så skulle kampen ud i straffespark for at finde sin afgørelse.

Det blev endnu engang en neglebider, men til sidst kunne Tyskland dog trække sig sejrrigt ud af kampen og skal nu møde Holland i semifinalen.

Det er derfor op til Christian Eriksen og kompagni at hævne de danske talenter når de møder Tyskland.

Stream kampen live online mellem Tysklands landsholds og Danmarks drenge.

Danmark kan gå hele vejen

Det er en dejlig tid at være klaphatteejer.

Selvom vi må klappe i den hjemme i vores egne stuer, har der til gengæld været masser at klappe af over det seneste års tid.

Fire ud af de seneste fem kampe Danmark har spillet har de vundet og de seneste tre, med den fuldstændigt sublime målscore på samlet 14-0.

Få lande i Europa kan prale af noget der i nærheden af så flot en statistik.

Det er svært at udpege hvad der har gjort Danmark så gode, men de vil nok selv pege på det fantastiske kollektiv.

Se med live online om Danmark kan fortsætte det flotte spil mod mægtige Tyskland.Hvornår kan man se Tyskland – Danmark live stream?

Tyskland – Danmark kan live streames online den onsdag den 2. juni 2021 kl 21:00.

Du kan se Tyskland – Danmark hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Tyskland-flag

Tyskland

Sponsoreret indhold: Den legendariske engelske angriber Gary Lineker udtalte engang: - Fodbold er et simpelt spil, hvor 22 spillere løber rundt og sparker til en bold i 90 minutter, og tyskerne altid vinder til sidst. Det selvfølgelig en sandhed med modifikationer, men der er nu alligevel noget om det. I hvert fald er det sandt, at det tyske landshold er et af de mest succesfulde mandskaber i ver ...

Læs mere om TYSKLAND her
Danmark-logo

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her