Tunesien
Tunesien
vs
England
England
18. jun 2018
20:00

Se Tunesien VS England LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 18. juni 2018 kl 20:00

England - Tunesien Live Stream - Se VM fodbold gratis

Du kan se VM-kampen mellem England og Tunesien direkte med live stream på nettet gratis. Der venter en interessant kamp i VMs Gruppe G, hvor Tunesien og England mødes, og du kan selvfølgelig se den med live stream gratis på nettet.

England er klare favoritter til at besejre Tunesien i den første gruppekamp under VM. De har væsentligt bedre spillere, og der virker til at være god stemning under landstræner Gareth Southgate. Tuneserne har ikke rigtigt nogle profiler, og de vil formentlig gå efter et enkelt point.

Se England - Tunesien direkte med live stream!

England skal slå Tunesien

England er store favoritter, og det ville være meget skuffende, hvis ikke de slår Tunesien i åbningskampen. De er bedre på alle positioner, og med tanke på, at de er kommet i gruppe med Belgien, som bliver svære at slå, så skal de selvfølgelig have tre point fra start.

England har dog en lang tradition for at fejle ved de store slutrunder, og særligt når de er store favoritter. Ved den seneste VM-slutrunde røg de ud af gruppespillet uden at vinde en kamp, og selvom modstanderne var sværere dengang, så skal man ikke tage noget for givet.

Tunesien har ikke de helt store profiler med til VM. En af deres største profiler er viceanfører Wahbi Khazri, som spiller i franske Rennes. Han har scoret 12 mål for Tunesiens landshold, og er samtidigt en af de spillere, der har spillet flest landskampe for det urutinerede landshold.

Harry Kane kan blive den store stjerne

Hos England er meget fokus på Harry Kane. Han har scoret flittigt for Tottenham i Premier League over de senere år, og han er Englands bedste bud på en topscorer under sommerens VM-slutrunde.

Det er generelt et engelsk landshold uden de helt store profiler, som man har set tidligere, og derfor bliver de ikke regnet som en af turneringens allerstørste favoritter, men det kan ende med at blive en fordel for England.

Tidligere virker det som om, at England har bukket under for det store pres i hjemlandet, som dog ikke er så voldsomt denne gang.

Gareth Southgate har gang i et fornuftigt projekt, hvor han har bygget sit landshold op om Tottenham- og Liverpool-spillere, som spiller på nogenlunde den samme måde.

England var rimeligt overbevisende i VM-kvalifikationen, men alting ændrer sig, så snart VM går i gang.

Se England – Tunesien direkte med live stream på nettet!

Hvad bliver England – Tunesien live stream?

England er store favoritter, men den første kamp under VM er altid speciel, og det kan godt blive rimeligt tæt.

Vi tror på 1-0 til England.

England - Tunesien: Stjernerne

Harry Kane, England og Wahbi Khazri, Tunesien.

Hvornår kan man live streame England - Tunesien?

England – Tunesien spilles mandag den 18. juni kl. 20.00.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

IP restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Tunesien-flag

Tunesien

England-logo

England

Sponsoreret indhold: Når Three Lions løber på banen, så holder hele verden vejret og kigger beundrende til. For England er et af verdens mest populære mandskaber, og det skyldes naturligvis, at den engelske liga i mange år har sat standarden for det bedste fodbold, der kunne opdrives. Især indførelsen af Premier League i begyndelsen af 90´erne har højnet bevidstheden omkring England, mens det har ...

Læs mere om ENGLAND her