Tottenham
Tottenham
vs
Liverpool
Liverpool
1. jun 2019
21:00

Se Tottenham VS Liverpool LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 1. juni 2019 kl 21:00

Live stream Tottenham - Liverpool online

Tottenham og Liverpool overraskede alle fans, da de to hold lavede to af de største comebacks i årets Champions League semifinaler.

Liverpool slog Barcelona med 4-0 på hjemmebane, efter at have tabt et svigende nederlag på 3-0 på Camp Nou.

Tottenham spillede 3-2 i deres returopgør og gik derfor videre på reglen om udebanemål. Både Barcelona og Ajax’ fans havde troen på at de nu var i finalen, men det fik Spurs og The Reds altså lavet om på, og nu tørner de sammen i årets største fodboldkamp!

Se online på live stream, om det bliver Liverpool eller Tottenham, der løber med trofæet i verdens fineste klubturnering!

Tottenham - Liverpool: Største øjeblikke

Liverpool

Liverpool’s comeback er stemt ind som det største Champions League comeback nogensinde. Deres sejr på 4-0 over et stærkt spillende Barcelona hold, vil for evigt være indprentet i sindet hos fansene. Ikke mindst hos dem der var på Anfield og oplevede den uforglemmelige aften med egne øjne.

I Liverpool snakker man om, at hvis man vinder Champions League trofæet i år, så er det større end at vinde selve Premier League. Klubven bliver ofte drillet i medierne og af andre fans, for ikke at have vundet det nationale trofæ siden 1990.

Tottenham

Omvendt har Tottenham aldrig vundet Premier League, og Champions League har de ikke engang været tæt på. Derfor vil spillerne fra London-klubben være ekstra motiverede, da de er sultne efter et trofæ, i en klub der ikke har vundet et trofæ siden 2008.

Tottenham må håbe på at Lucas Moura er 100% klar til kampen, da han kan være en afgørende faktor. I deres sidste opgør blev han helten i det utrolige Tottenham-comeback mod Ajax. Efter at være kommet bagud med 2-0 i første halvleg, så det ud til at Ajax skulle i Champions League finalen i år. Så var det at Lucas Moura tog over. Den driblestærke brasilianer, scorede et hattrick i anden halvleg, hvoraf det sidste mål blev sat ind i det 96’ minut.

Tottenham - Liverpool: Profiler

Se med online på live stream om Tottenham får deres stærkeste profiler klar til årets vigtigste kamp. Det ser ud til at Harry Kane, Tottenhams topscorer igennem flere sæsoner, og Harry Winks er klar igen, efter at have været ude med skader.

Kane har ikke spillet siden han røg ud i april med en ligamentskade på sin venstre ankel. Hos Spurs frygtede man, at hans sæson var forbi, men angriberen er på træningsbanen igen og er hurtigere klar end forventet.

Derudover er Son, en af deres stærkeste spillere i denne sæson tilbage på banen den 1 juni, efter at have været ude med karantæne.

I Liverpool har man meldt ud, at Roberto Firmino, er klar igen efter hans skade. Den 27-årige brasilianer er en af de vigtigste i offensiven, som må siges at være der hvor Liverpool har deres styrke. Derudover skulle Alex Oxlade-Chamberlain, samt Adam Lallana være klar igen.

Tottenham - Liverpool: Forudsigelse

Liverpool bør være små favoritter i betragtning af deres fantastiske Premier League sæson. Det ville dog være tåbeligt at afskrive Tottenham, efter at have set deres fantastiske semifinale comeback. Meget afhænger af, om folk som Mohamed Salah, Roberto Firmino og Harry Kane er i præcis den form, som de gerne skulle være i til årets største fodboldkamp.

Med så meget på spil for begge hold, forventer vi et taktisk opgør, som sandsynligvis kunne afgøres med en straffesparkskonkurrence.Hvornår kan man se Tottenham – Liverpool live stream?

Tottenham – Liverpool kan live streames online den lørdag den 1. juni 2019 kl 21:00.

Du kan se Tottenham – Liverpool hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Tottenham-flag

Tottenham

Sponsoreret indhold: The Spurs er en af de ældste fodboldklubber i London. Klubben blev dannet under navnet Hotspurs FC i 1882, som et udspring af den lokale Cricketklub.

The Lane

I 1899 stod det klart, at stadion på Northumberland Park, som man ellers var flyttet til året før, var for småt. I en kamp mod Woolwich Arsenal mødte mere end 14.000 mennesker op. Derfor så man det nødvendigt ...

Læs mere om TOTTENHAM her
Liverpool-logo

Liverpool

Sponsoreret indhold: Når ”You´ ll never walk alone” gjalder ud over Anfield Road, så må selv dem mest hardcore fodboldfan gribe sig til hjertet og synge med. Liverpools kendingsmelodi er et varemærke, som følger truppen i både indland og udland og har været med til at gøre klubben til en af de mest ikoniske i England. Liverpool vandt sig en kæmpe fanskare i 70´ern og 80´erne, og selv om resultat ...

Læs mere om LIVERPOOL her