Tottenham
Tottenham
vs
Crystal Palace
Crystal Palace
20. sep 2015
14:30

Se Tottenham VS Crystal Palace LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 20. september 2015 kl 14:30

Se Tottenham v Crystal Palace Live Stream!

Tottenham hungrer stadig efter det gode spil, men nu er man da i det mindste begyndt at vinde kampe.

Man skulle således fem kampen ind i den nye sæson, før de første tre point kom i hus, og det skete ude mod Sunderland, som jo heller ikke just sprudler for tiden.

Uden Christian Eriksen lykkedes det Ryan Mason at blive matchvinder med sit mål otte minutter før tid, og det må have givet lidt ro på bagsmækken for Mauricio Pocchetino og co.

Den danske playmaker skulle dog være ved at være klar efter den knæskade, som har holdt ham ude i en lille måned, og så bør Spurs i den grad udnytte potentialet. Lige nu er man på en skuffende 12. plads med ni point op til Manchester City.

Super hold med super bold Crystal Palace er holdet, som alle frygter at rende i. Der spilles nemlig fantastisk god fodbold hos Alan Pardews mandskab, og der findes individualister, som andre hold må være dybt misundelige over.

Yannick Bolasie, som på sine bedste dage er verdens bedste fodboldspiller, og Jason Puncheon er navne, som kan afgøre enhver kamp på et splitsekund.

Man så potentialet i forrige spillerunde, da The Eagles slog Chelsea med 2-1 ude, mens man var svært uheldige med at tabe 0-1 til Manchester City i seneste kamp.

Vi tipper: Tottenham skal passe alvorligt på disse højtflyvende ørne, som nemt kan nakke en vildfaren hane. Vi tipper 0-2.Hvornår kan man se Tottenham – Crystal Palace live stream?

Tottenham – Crystal Palace kan live streames online den søndag den 20. september 2015 kl 14:30.

Du kan se Tottenham – Crystal Palace hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Tottenham-flag

Tottenham

Sponsoreret indhold: The Spurs er en af de ældste fodboldklubber i London. Klubben blev dannet under navnet Hotspurs FC i 1882, som et udspring af den lokale Cricketklub.

The Lane

I 1899 stod det klart, at stadion på Northumberland Park, som man ellers var flyttet til året før, var for småt. I en kamp mod Woolwich Arsenal mødte mere end 14.000 mennesker op. Derfor så man det nødvendigt ...

Læs mere om TOTTENHAM her
Crystal Palace-logo

Crystal Palace

Sponsoreret indhold: Den første fodboldklub med navnet Crystal Palace kan dateres helt tilbage til 1861. Det er kun tre år efter dannelsen af Sheffield F.C, som regnes for at være den ældste fodboldklub i verden. Crystal Palace kunne have haft status som den ældste professionelle fodboldklub, men den ære er i stedet gået til Notts County, som blev dannet i 1862. Når man er sikker på, at der blev ...

Læs mere om CRYSTAL PALACE her