Sverige
Sverige
vs
Sydkorea
Sydkorea
18. jun 2018
14:00

Se Sverige VS Sydkorea LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 18. juni 2018 kl 14:00

Se Sverige - Sydkorea på nettet - Live Stream VM gratis

Du kan se VM-kampen mellem Sverige og Sydkorea direkte med live stream. Der venter en spændende kamp mellem Sverige og Sydkorea, som er havnet i en af de sværeste grupper under VM, og du skal selvfølgelig følge vores svenske naboer med live streaming.

Sverige skal højst sandsynligt vinde kampen imod Sydkorea, hvis de skal have en chance for at gå videre fra gruppespillet. Efterfølgende venter der kampe imod Tyskland og Mexico, som er væsentligt stærkere end Sydkorea.

Se Sverige – Sydkorea direkte på nettet med live stream gratis!

Sverige er kommet i svær pulje

Sverige var stærke i VM-kvalifikationen, hvor de endte på andenpladsen efter Frankrig. De endte blandt andre foran Holland, og leverede generelt en god indsats.

Efter at være endt på andenpladsen i VM-kvalifikationen skulle de møde Italien i to playoff-kampe, som samlet endte 1-0 til Sverige.

Sverige er dog havnet i en svær VM-pulje, som ikke bliver nem at gå videre fra. De skal møde Sydkorea, Tyskland og Mexico, og vil således kun være favoritter i den første kamp imod Sydkorea.

Svenskerne har en enkelt stjerne i Emil Forsberg, men derudover er der ikke mange individuelle profiler på holdet. Til gengæld har de et meget stærkt kollektiv, som er svært at bryde ned.

Sverige bør være stærkere end Sydkorea

Selvom det ikke er det mest profilerede svenske landshold, så bør de stadig have gode muligheder for at slå Sydkorea. Sydkoreanerne var ikke imponerende i VM-kvalifikationen, og hvis man ser bort fra et par spillere, så er de virkelig ikke imponerende.

Den helt store profil er selvfølgelig Heung-Min Son fra Tottenham, som har spillet en flot sæson, men det er begrænset, hvor meget han kan være holdet til et VM.

Sydkorea hentede 15 point i deres 10 kampe i VM-kvalifikationen, og de endte hele syv point efter Iran, hvilket fortæller noget om niveauet. Målscoreren var på 11-10, hvilket er dårligt, når man er i gruppe med Qatar, Kina, Usbekistan, Syrien og Iran.

Der sker dog altid overraskelser til VM, og hvis Sydkorea går videre fra gruppespillet, så ville det bestemt være en af de helt store.

Med tanke på, at Sverige skal møde Sydkorea og Tyskland efterfølgende, så må man formode, at begge hold vil gå efter vinde, og ikke se sig tilfredse med et uafgjort resultat, og det kan åbne op.

Se Sverige – Sydkorea direkte med live stream på nettet!

Hvad bliver Sverige – Sydkorea live stream?

Sverige har et stærkere hold, og de bør også vinde kampen, men det bliver formentlig tæt.

Vi tror på 1-0 til Sverige.

Hold øje med

Emil Forsberg, Sverige og Heung-Min Son, Sydkorea.

Hvornår kan man live streame Sverige – Sydkorea?

Sverige – Sydkorea kan ses mandag den 18. juni kl. 14.00.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

IP restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Sverige-flag

Sverige

Sponsoreret indhold: Vores svenske naboer har aldrig vundet et EM, men de har til gengæld tre VM-medaljer at prale med. Lige nu er de blandt de bedste hold i Europa, og det skyldes naturligvis superfænomenet Zlatan Ibrahimovic. De blå-gule er altid garanter for en fuldbolds indsats med hjertet på rette sted, og selv om vi er konkurrenter, så kan man alligevel ikke lade være ved at holde lidt med o ...

Læs mere om SVERIGE her
Sydkorea-logo

Sydkorea