Sverige
Sverige
vs
Norge
Norge
5. Jun 2022
20:45

Se Sverige VS Norge LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Nations League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Sverige – Norge kan live streames online den Sunday den 5. June 2022 kl 20:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Sverige – Norge hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 5. June 2022 kl 20:45

Se Sverige - Norge | Live Stream Kampen Online!

Se Sverige – Norge Online Live Stream

Se landskampen mellem Sverige og Norge på nettet ved at bruge live streaming! Vores skandinaviske naboer mødes søndag aften i et meget interessant opgør i Nations League, og du kan selvfølgelig se hele kampen på nettet.

Svenskerne har fordelen af at spille hjemme på Friend Arena, hvor de normalt er svære at slå. Norge har dog et meget ungt og spændende landshold, der selvfølgelig bliver ledet af Ståle Solbakken.

For Sverige og Norge er Nations League bestemt ikke betydningsløse træningskampe, som det ellers bliver hævdet nogle steder.

Nations League-resultaterne er nemlig med til afgøre seedningen til EM-kvalifikationen, og her er det meget vigtigt at ende i den højest mulige seedning.

Sverige har relativt ofte deltaget i de store slutrunder, men Norge har ikke været med siden EM 2000. De har dog et klart mål om at komme med til EM 2024 i Tyskland.

Sverige og Norge fik flot start på Nations League

Det er den anden kamp i Nations League-gruppespillet for Sverige og Norge, som åbnede turneringen i torsdags.

Sverige var på besøg hos Slovenien, hvor svenskerne stillede med en del nuværende og tidligere Superliga-spillere.

Det endte med en bundsolid 2-0-sejr på mål af Emil Forsberg og Dejan Kulusevski.

Norge var på en sværere opgave, da de mødte Serbien på udebane. Rajko Mitic i Beograd er et stadion, hvor mange hold har det svært, men det var stort set tomt.

Serbien var mest på bolden, men Norge vandt 1-0 på mål af Erling Haaland. Spillet var ikke prangende, men Norge har akut brug for at vinde fodboldkampe, så det var en perfekt start på Nations League.

Sverige er favoritter

Sverige har ikke forandret sig ret meget i de seneste mange år. De spiller stadig 4-4-2 med stort fokus en stærk organisation.

Spillet er aldrig ret underholdende, men de er svære at spille imod. Derudover, så har de også nogle meget talentfulde spillere, særligt i offensiven.

Man skal særligt lægge mærke til Alexander Isak, Dejan Kulusevski og Emil Forsberg, som står for alt det kreative.

Norge er anderledes svære at blive kloge på, da de har et nyt og ungt landshold, som spås en stor fremtid.

Ståle Solbakken er manden, der skal forsøge at sætte Erling Haaland, Martin Ødegaard og de andre stjerner sammen til et stærkt kollektiv.

Sverige vurderes som favoritter, men det bliver nok en meget tæt kamp.

Kampens profiler

Emil Forsberg, Sverige og Erling Haaland, Norge.Hvornår kan man se Sverige – Norge live stream?

Sverige – Norge kan live streames online den Sunday den 5. June 2022 kl 20:45.

Du kan se Sverige – Norge hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Sverige-flag

Sverige

Sponsoreret indhold: Vores svenske naboer har aldrig vundet et EM, men de har til gengæld tre VM-medaljer at prale med. Lige nu er de blandt de bedste hold i Europa, og det skyldes naturligvis superfænomenet Zlatan Ibrahimovic. De blå-gule er altid garanter for en fuldbolds indsats med hjertet på rette sted, og selv om vi er konkurrenter, så kan man alligevel ikke lade være ved at holde lidt med o ...

Læs mere om SVERIGE her
Norge-logo

Norge