Sunderland AFC
Sunderland AFC
vs
Tottenham
Tottenham
13. sep 2015
14:30
match page arrow

Se Sunderland AFC VS Tottenham LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 13. september 2015 kl 14:30

Se Sunderland AFC v Tottenham Live Stream

Det er ikke gået Sunderlands vej i de første fire runder, og mon ikke Dick Advocaat er ved at fortryde, at han overtalte sin kone til at få endnu en sæson hos The Black Cats, som han reddede i sidste sæson.

De første kampe gav smæk med 2-4 mod Leicester og 1-3 mod Norwich, mens man nu har fået lidt til kontoen med uafgjorte kampe mod Swansea og Aston Villa.

Man skal dog have lidt mere tro på tingene i det nordøstlige England, så sæsonens første sejr vil være mere end velkommen.

Spurs savner Eriksen

Den venter man også på i Tottenham, som om muligt har skuffet endnu mere end Sunderland.

0-1 i premieren mod Manchester United på Old Trafford er til at leve med, men når man ikke kan vinde over hverken Stoke eller Everton hjemme, så ser det skidt ud med mulighederne for at komme til at spille Champions League.

Christian Eriksen har været skadet i en lille måned, og man må håbe, at den danske kreatør kan komme ind og sætte spillet igen. Til gengæld har Harry Kane fået gang i målscoringen mod både San Marino og Schweiz, og det må give lidt optimisme i Tottenham-lejren.

Vi tipper: Vi tror desværre ikke, at det bliver det store sus, så vi tipper 0-0.Hvornår kan man se Sunderland AFC – Tottenham live stream?

Sunderland AFC – Tottenham kan live streames online den søndag den 13. september 2015 kl 14:30.

Du kan se Sunderland AFC – Tottenham hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Sunderland AFC-flag

Sunderland AFC

Sponsoreret indhold: De bolsjestribede Black Cats fra Sunderland AFC er måske ikke et af de mest kendte fodboldhold herhjemme. De fleste danske fodboldfans lagde for første gang mærke til klubben, da Thomas Sørensen skiftede her til i 2003. Men faktisk er klubben et af de hold i England med de mest trofaste supportere. På trods af at resultaterne ikke altid er imponerende, er der altid mange men ...

Læs mere om SUNDERLAND AFC her
Tottenham-logo

Tottenham

Sponsoreret indhold: The Spurs er en af de ældste fodboldklubber i London. Klubben blev dannet under navnet Hotspurs FC i 1882, som et udspring af den lokale Cricketklub.

The Lane

I 1899 stod det klart, at stadion på Northumberland Park, som man ellers var flyttet til året før, var for småt. I en kamp mod Woolwich Arsenal mødte mere end 14.000 mennesker op. Derfor så man det nødvendigt ...

Læs mere om TOTTENHAM her