SSC Napoli
SSC Napoli
vs
Juventus
Juventus
26. sep 2015
20:45

Se SSC Napoli VS Juventus LIVE STREAM

Mathilde Miller

Mathilde Miller 26. september 2015 kl 20:45

Se SSC Napoli v Juventus Live

Ethvert dynasti har sin ende, og noget kan tyde på, at denne sæson i Serie A senere vil blive kendt som år ét efter Juventus.

Nu er det selvfølgelig alt for tidligt at komme med dommedagsprofetier, men hvor om alting er, så fortsætter Den gamle Dame den slingrekurs, som hun har lagt for dagen.

Allerede efter fem runder er Juve 10 point efter Inter, der i skrivende stund indtager den førsteplads som Torino-mandskabet ellers har haft patent på de seneste mange sæsoner.

Dyr sejr

Da Juventus slog Genoa med 2-0 for et par uger siden, lignede det ellers, at holdet var ved at finde frem til en formel, der virker. Men de tre point kostede dyrt, da både Mario Mandzukic og Alvaro Morata blev skadet. Mandzukic skulle så små være på vej tilbage, men der er endnu ikke nogen dato for, hvornår Morata kan forventes retur.

Et amputeret angreb betød, at Madammen igen i forrige runde mindede om en desperat midtvejskrise i alt for lårkort, og ikke den elegante cougar der æder modstanderne, og får tingene som hun vil have det.

Nye tider i Italien

Nej, der blæser nye vinde over italiensk fodbold. I weekenden lignede det ellers på papiret en overkommelig opgave for Juve, som skulle have besøg af oprykkerne fra Frosinone. Normalt en lækkerbisken og tre sikre point, men i kampens døende minutter fik gæsterne udlignet til resultatet 1-1. Det var Frosinones første point i sæsonen.

Hård kamp i Napoli

Næste opgave bliver alt andet end nem. I weekenden skal Juventus på besøg på Napolis berygtede hjemmebane San Paolo. Uden hverken angreb eller selvtillid bliver det hårdt!

Vi tipper:

Vi tror, at Napoli vinder 2-1.Hvornår kan man se SSC Napoli – Juventus live stream?

SSC Napoli – Juventus kan live streames online den lørdag den 26. september 2015 kl 20:45.

Du kan se SSC Napoli – Juventus hos Unibet

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

SSC Napoli-flag

SSC Napoli

Sponsoreret indhold: Efter at have været gået konkurs i 2004 er Napoli tilbage i toppen af italiensk fodbold. Det slog klubben fast i 2012, da man vandt Coppa Italia for første gang i mere end 20 år. Siden den blev grundlagt har fodboldklubben i Napoli haft flere navne end Puff Daddy, P. Diddy eller hvad, man nu skal kalde ham. Således var den kendt som både Naples Foot-Ball Club og Associazione ...

Læs mere om SSC NAPOLI her
Juventus-logo

Juventus

Sponsoreret indhold: Juventus har millioner af fans verden over, som elsker den zebra-stribede trøje over alt på jorden. Klubben har vundet rekordmange mesterskaber, men hvor mange strides man stadig om. Klubben blev nemlig frataget to, da de blev tvangsnedrykket i 2006 oven på en matchfixing-affære. Det har dog ikke berøvet dem mange fans, nærmest tværtimod, og de er nu tilbage i toppen af italie ...

Læs mere om JUVENTUS her