Slovan Bratislava
Slovan Bratislava
vs
FC København
FC København
16. sep 2021
18:45

Se Slovan Bratislava VS FC København LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Europa League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Slovan Bratislava – FC København kan live streames online den torsdag den 16. september 2021 kl 18:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Slovan Bratislava – FC København hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 16. september 2021 kl 18:45

Conference League: Se Slovan Bratislava - FCK Live Stream & TV

Se Slovan Bratislava – FCK online! Du kan se FCKs Conference League-kamp imod Slovan Bratislava direkte med online live stream med mobil, tablet og PC! Hvis du heller ikke gider at se betale dyrt for at se fodbold i TV, så kan du se alle kampe fra Conference League med online live streaming.

FC København tager torsdag aften hul på UEFAs nye turnering, Conference League, hvor de møder mestrene fra Slovakiet, Slovan Bratislava.

Der er ingen tvivl om, at FCK er favoritter, men det er aldrig nemt at spille på udebane i Europa. Omvendt spiller FCK fantastisk fodbold for tiden, og de er klart Danmarks bedste hold i øjeblikket.

I virkeligheden er uafgjort et fint resultat for FCK, hvis de blot fokuserer på at gå videre fra gruppespillet.

Det ligner dog ikke Jess Thorups FCK-hold at gå på banen for at spille uafgjort.

Se FCKs Conference League-kamp imod Slovan Bratislava online med live stream!

FCK har fået fin lodtrækning i Conference League

Efter en meget lang kvalifikation, hvor FC København skulle passere Torpedo Zhodino, Lokomotiv Plovdiv og Sivasspor, så er de nu klar til gruppespillet i Conference League.

Grundet mange års gode resultater, så var FC København førsteseedet, da der skulle trækkes lod om grupperne, og det har hjulpet dem til en ganske fin gruppe.

FCK skal møde Slovan Bratislava, PAOK og Lincoln Red Imps. Det danske tophold vurderes på forhånd til at være det stærkeste mandskab, og det vil faktisk være direkte skuffende, hvis ikke de formår at spille sig videre.

Det står i øvrigt klart, at medrejsende fans får lov til at komme på stadion, hvilket de tidligere ikke har været i stand til i de europæiske turneringer.

Det gør i første omgang, at FCK nok kommer til at have mere end tusinde fans på lægterne til kampen i Bratislava.

Hvor gode er Slovan Bratislava?

Slovan Bratislava er den klart største og bedste klub i slovakisk fodbold, men det siger nok ikke så meget. De har vundet mesterskabet tre år på stribe, men har ikke rigtigt præsteret noget i Europa i mange år.

I sidste sæson blev de slået ud af Europa League-kvalifikationen imod finske KuPS, og i denne sæson blev de først sendt ud af CL-kvalifikationen imod Young Boys, hvorefter Olympiakos blev endestationen i EL-kvalifikationen.

Slovan har tre gange tidligere mødt danske hold i Europa. I 1970 slog de B1903 ud af Europa Cuppen, og i 1994 slog de FCK ud af UEFA Cuppen.

Senest var i 2017, hvor de tabte to gange til Lyngby med 1-0 og 2-1.

Det er småt med profiler i Slovan-truppen, men de har dog hentet Vladimir Weiss tilbage til Slovakiet efter 14 år i udlandet.

Se Slovan Bratislava – FCK online live stream!

Hvad bliver Slovan Bratislava – FCK?

Vi tror på, at FCK vinder kampen med 2-1.Hvornår kan man se Slovan Bratislava – FC København live stream?

Slovan Bratislava – FC København kan live streames online den torsdag den 16. september 2021 kl 18:45.

Du kan se Slovan Bratislava – FC København hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Slovan Bratislava-flag

Slovan Bratislava

FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her