Skotland
Skotland
vs
Ukraine
Ukraine
1. Jun 2022
20:45

Se Skotland VS Ukraine LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra VM direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Skotland – Ukraine kan live streames online den Wednesday den 1. June 2022 kl 20:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Skotland – Ukraine hos eurosport.

Rene Andersen

Rene Andersen 1. June 2022 kl 20:45

Se Skotland - Ukraine: Live Stream & TV Online

Se Skotland - Ukraine: Live Stream & TV Online

Se VM-kvalifikationskampen mellem Skotland og Ukraine online med live streaming! Kampen, der oprindeligt skulle være spillet for flere måneder siden, blev selvfølgelig udskudt grundet invasionen i Ukraine.

Situationen er stadig forfærdelig, men det er altså blevet besluttet at spille kampen nu. Der spilles kun over et opgør, som bliver spillet på Hampden Park i Glasgow, og derfor vurderes Skotland også som favoritter til at vinde kampen.

De ukrainske spillere vil selvfølgelig stadig tænke på hjemlandet i kampen. For deres skyld må man håbe, at de kan vende det til noget positivt, og man forestiller sig, at de kommer til at kæmpe ekstremt hårdt for at vinde.

Selvom det ikke for alvor hjælper Ukraine som land, at deres landshold kvalificerer sig til EM i fodbold, så vil det være et lille plaster på såret i en meget svær tid.

Omvendt har Skotland har en normal forberedelse til kampen. Stemningen på Hampden Park kommer til at være helt elektrisk, hvilket vi selv har set, da Danmark besøgte nationalstadionet for en del måneder siden.

Se Skotland – Ukraine online med live streaming!

Skotlands hjemmebane kan blive afgørende

Mange playoff-opgør spilles over to kampe, men det er ikke tilfældet her. Skotland har en hjemmebanefordel, der kan vise sig at blive meget afgørende.

Hampden Park bliver fyldt op med små 60.000 skotter, som virkelig formår at bære deres hold frem på banen.

De to hold bliver vurderet som meget jævnbyrdige. Der forventes heller ikke en målrig kamp, så det kan sagtens være, at vi skal ud i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence for at vinde en vinder.

Der spilles selvfølgelig om en plads til VM i fodbold, som afholdes i Qatar i november og december måned.

Ukrainske spillere mangler kamptræning

De ukrainske spillere står overfor en meget speciel fodboldkamp. Det er første gang, at de skal repræsentere hjemlandet siden invasionen, og der er ikke noget at sige til, hvis de kan få svært ved at fokusere.

Mens udlandsstjerner som Oleksandr Zinchenko, der spiller i Manchester City, har spillet masser af fodbold, så er der stadig en del spillere, som spiller i ukrainske klubber.

Den ukrainske liga er selvfølgelig suspenderet, og selvom de har spillet træningskampe i udlandet, så mangler de stadig kampform.

Det kan muligvis opvejes af en fædrelandsfølelses, som bliver meget svær at slå.

Hvem vinder kampen?

Skotland har hjemmebanefordelen, og de har haft en noget nemmere optakt end Ukraine.

Vi tror på 1-0 til Skotland.Hvornår kan man se Skotland – Ukraine live stream?

Skotland – Ukraine kan live streames online den Wednesday den 1. June 2022 kl 20:45.

Du kan se Skotland – Ukraine hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Skotland-flag

Skotland

Sponsoreret indhold: Nok er det skotske landhold ikke et af de mest succesfulde mandskaber i verden, faktisk er deres højeste placering en 13. plads på FIFAs verdensrangliste, men skotterne har et af de ældste landshold i verden. Sammen med England deltog de i den første landskamp nogensinde. Den blev spillet den 30. november 1872 på West of Scotland Cricket Club i Skotland. Forud for opgøret ...

Læs mere om SKOTLAND her
Ukraine-logo

Ukraine

Sponsoreret indhold: Det kan lyde underligt, men hjemme i Ukraine er landsholdet ikke noget, der fylder ret meget. I stedet bløder de ukrainske fodboldfans for deres klubhold. Grunden skal findes i de enorme kulturelle forskelle, som eksisterer i Ukraine lagt sammen med landets sparsomme historie som selvstændig nation. De går simpelthen mere op i, hvad der sker i deres region end på den national ...

Læs mere om UKRAINE her