Silkeborg
Silkeborg
vs
SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
18. aug 2019
12:00

Se Silkeborg VS SønderjyskE Elitesport LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 18. august 2019 kl 12:00

Se Silkeborg IF - SønderjyskE online

På Jysk Park i Silkeborg, kommer SønderjyskE forbi. Online på live stream, kan du se om det lykkes for sønderjyderne at få point imod Silkeborg IF.

Spændingen er i højsædet, når det jyske slag skal slås og vi spår en åben kamp, med mange chancer i begge ender

Begge klubber skal formentlig ikke i mesterskabsspillet når vi rammer foråret, og vi vil se online, om begge hold kommer til, at kæmpe om overlevelse når vi rammer foråret.

Med bronzemedaljerne uden for rækkevidde vil ingen af de to hold hvile på laurbæerne, og vi forventer et brag af et opgør, da det gælder om, at få så mange point som muligt for, at sikre overlevelse i Superligaen.

Se online om det bliver Silkeborg IF der besejrer SønderjyskE der gæster Jysk Park. På live stream kan du se, om SønderjyskE kan vise Silkeborg IF, hvem der hører til i Superligaen.

Se kampen gratis på live stream

Silkeborg har haft en sløj start på Superligaen. For at rette op på det hentede man for to uger siden Milan Massop. Den 25-årige hollænder har skrevet en treårig kontrakt med superligaklubben. Massop kan spille i det centrale forsvar og som venstre back.

Man hentede Massop fordi man i de første tre kampe havde sikret sig nul point, og med en målscore på 1-9 blev man nødt til at hente forstærkning. Silkeborgs sportschef har udtalt, at Milan kan blive et vigtigt vågen til at vende stimen.

Hollænderen har lederskab og erfaring, som klubben har ledt efter, da man har mange talentfulde unge spillere med knap så meget erfaring som helhed. Den unge hollænder har selv udtalt, at han ikke kender Superligaen særlig godt, men Danmark og Holland minder om hinanden på mange punkter, og det tiltaler Massop.

Silkeborg IF – SønderjyskE: Holdnyt

En anden hollænder der allerede gør det godt finder man i SønderjyskE. Mart Lieder har trukket mange overskrifter, og Glen Riddersholm er også glad for hans skarpe angriber. Han er en holdspiller og ikke en egoist udtaler cheftræneren.

Han uddyber og forklarer, at hele staben og spillerne er glade på hans vegne, men hollænderen selv har blandt andet slået fast, at hans succes ikke skyldes en enkeltmandspræstation.

Se med på live stream, om Silkeborg IF kan få styr på Mart Lieder, og om deres nye indkøb Milan Massop får spilletid i dette jyske opgør.

FCN - OB: Indbyrdes

Du kan den 18. august se online, hvem der trækker sig sejrrigt ud af opgøret mellem Silkeborg IF og SønderjyskE. Tre ud af de sidste fem opgør er endt uafgjort og to af dem har Silkeborg IF vundet.

De to hold har ikke for vane, at score mange mål mod hinanden, men deres sidste kamp endte 2-2 og en kamp med fire mål er mere end en gennemsnitlig Superliga-kamp.

Vi tror på, at begge hold vil lukke mål ind, da deres defensive kvaliteter ikke har været overbevisende. Derudover har begge holdene et fornuftigt angreb, og det konsoliderer vores idé om, at begge hold får fundet netmaskerne til opgøret. Resultat: 1-1.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Silkeborg-flag

Silkeborg

SønderjyskE Elitesport-logo

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her