Silkeborg
Silkeborg
vs
Randers FC
Randers FC
8. dec 2019
12:00

Se Silkeborg VS Randers FC LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 8. december 2019 kl 12:00

Se Silkeborg IF - Randers FC Online

Silkeborg har indtil nu været ligaens klart dårligste hold. Det er meget få kampe de har vundet, og det er næsten en sikkerhed de rykker ned til næste sæson.

På live stream viser vi opgøret hvor Randers FC kommer på besøg i Silkeborg, og Hestene har været udmærkede i 19/20-sæsonen.

Hele kampen viser vi på live stream og det bliver spændende at se på live stream når Silkeborg møder Randers FC.

De to hold plejer at stå meget åbent på banen, og de lukker begge mange mål ind – især Silkeborg. Begge hold spiller med høj intensitet og passion for spillet.

Kan Randers komme i Mesterskabsspillet?

Randers vil gerne i mesterskabsspillet, – som vi også viser på live stream – og en sejr over bundholdet Silkeborg vil være et godt skridt på vejen.

Kronjyderne har nemlig brug for at skrabe alle de point sammen de kan, for konkurrence om top seks er hård i år.

Vi viser Silkeborgs og Randers’ kampe på live stream, også dette opgør hvor klubberne nok ikke er jævnbyrdige og derfor bliver det interessant at se udfaldet af dette Superliga-opgør. Det er nemlig et hjemmeopgør som dette hvor Silkeborg skal hente point.

Live Stream Superligakampen mellem Silkeborg IF og Randers FC online

i denne sæson i Superligaen, har begge klubber været uforudsigelige. Randers har været det mest stabile hold og det kan også ses på den måde de ligger i tabellen.

De to hold har forskellige ambitioner ift. 19/20 sæsonen. Silkeborg vil på nuværende tidspunkt være lykkelige for at overleve i denne sæson.

Især fordi der ekstraordinært skal rykkes tre hold ned til Nordic Bet Ligaen. Det betyder at der er ekstra langt op for Silkeborg der skraber bunden og tørster efter point.

Randers’ mål før sæsonen mål før sæsonen var måske ikke, at slutte i Mesterskabsspillet, men de har haft troen på dem selv, og de spiller godt op mod de fleste andre hold.

Det betyder at Randers måske internt nu snakker om, at komme i top seks og så vil alt andet derfra bare være ekstra guf.

På live stream bliver det yderst interessant at se hvem af de to hold: Silkeborg og ”Hestene” fra Randers FC der henter de tre point!

Se med på live stream, om det er Silkeborg eller Randers FC, der tager de tre point. Hvis Randers vinder skubber de Silkeborg endnu længere ud i mørket. Kampen vises i høj kvalitet direkte online på Live Stream mellem Silkeborg og Randers FC.

Silkeborg IF – Randers FC: Indbyrdes kampe

Overraskende så er de to holds indbyrdes statistik ret lige. Ud af de sidste fem kampe har de spillet tre uafgjorte og vundet en kamp hver. Den kamp de har spillet for nylig i september 2019, der vandt Randers på hjemmebane med resultatet 2-0.

Det er derfor ikke en helt umulig mission for Silkeborg der til dagens opgør har hjemmebane.

Se med på live stream, når det spændende opgør mellem Silkeborg og Randers bliver fløjtet i gang! Kampen spilles kl. 12.00!Hvornår kan man se Silkeborg – Randers FC live stream?

Silkeborg – Randers FC kan live streames online den søndag den 8. december 2019 kl 12:00.

Du kan se Silkeborg – Randers FC hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Silkeborg-flag

Silkeborg

Randers FC-logo

Randers FC

Sponsoreret indhold*: Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og de arbejder stenhårdt for at blive det største hold i provinsen. Er du til fodbold i de bedste rammer med de bedste spillere, så skal du følge Randers live stream!

En klub fødes i ...

Læs mere om RANDERS FC her