Silkeborg
Silkeborg
vs
Lyngby
Lyngby
22. sep 2019
14:00

Se Silkeborg VS Lyngby LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 22. september 2019 kl 14:00

Se Silkeborg IF - Lyngby BK direkte

Det er oprykkerne der mødes for første gang i Superligaen, og det ene hold har gjort det markant bedre, end det andet. Lyngby har nemlig præsteret i kampe mod hold som AaB og AGF.

Det er kampe som vi har vist på live stream, ligesom vi viser dette opgør mellem Lyngby og Silkeborg direkte online.

Det gør at de ligger over nedrykningsstregen, hvilket en ting man ikke kan sige om Silkeborg, der ligner et mandskab der er klar til at rykke ned igen.

Silkeborg har faktisk scoret flere mål end Lyngby, forskellen er bare at de har lukket dobbelt så mange mål ind som ligaens næst dårligste defensive hold.

Det har udløst så få point, at det må svære som Silkeborg-fan at se, hvordan man overlever. Specielt i denne sæson, hvor der er tre hold der rykker ned.

Se Superligakampen mellem Lyngby og Silkeborg på live stream

Det bliver et spændende opgør på live stream, og især Silkeborg på hjemmebane, der skal sådan en kamp her vindes, hvis man skal have nogle chancer for overlevelse i den bedste danske række.

Ingen af holdende har ambitioner om medaljer eller pokalsucces, succeskriteriet i disse klubber er at blive i Superligaen, og få lov til at spille med de bedste. Den erfaring kan man nemlig ikke sætte pris på.

Silkeborg IF- Lyngby BK: Holdnyheder

Lyngbys helt store profil må være Christian Gytkjær. Han er noteret for 5 mål, og det er ikke kun cheftræner Christian Nielsen der kan se det. Åge Hareide har nemlig udtaget Gytkjær til landsholdet, hvor den 26-årige spiller fik scoret imod Gibraltar – en kamp hvor midtbanespilleren startede inde i angrebet på det danske landshold.

Gytkjær er nemlig oprindeligt midtbanespiller, men er over årene rokeret om til fuldblodsangriber, som er der hvor han har det bedst.

Se med online, om Gytkjær holder sig varm, når vi viser kampen direkte på live stream.

En af rundes 10’s mest spændene opgør er kampen mellem Lyngby BK og Silkeborg IF. Det er en kamp på live stream, som du kan se direkte når kampen skydes i gang på Jysk Park i Silkeborg.

Ingen af dem kandidere til medaljer, men begge hold skal formentlig kæmpe hele vejen til foråret, for at holde sig i live i den danske Superliga.

Begge hold har prøvet at vinde Superligaen, men det er vist ikke muligt for tiden, med FCM og FCK der ser stærkere ud end nogensinde før! De er også stukket af rent pointmæssigt, så der er kun bronzemedaljer og selvfølgelig Sydbank Pokalen at spille for.

Selv de titler synes umulige at vinde pt. For de to oprykkerhold, og derfor vil man været overordentlig tilfreds med at blive hængende i Superligaen så lang tid som muligt.

Silkeborg IF – Lyngby BK: Indbyrdes

Kampen bliver sendt direkte på live stream, ligesom vi viser alle Landskampe og Champions League-kampe direkte her på siden.

Begge klubber er placeret under midten, men Lyngby kan måske overraske alle og ende i mesterskabsspillet, hvis de udbygger deres flotte spil.

Over de sidste fem kampe mellem de to klubber, er det de kongeblå fra Kongens Lyngby der har taget sejren flest gange. Fire sejre er det blevet til, og en enkelt uafgjort.

Det må altså være Lyngby Boldklub der tager favoritrollen her, og mon ikke Gytkjær får lavet en scoring eller to, mod et hullet Silkeborg forsvar.Hvornår kan man se Silkeborg – Lyngby live stream?

Silkeborg – Lyngby kan live streames online den søndag den 22. september 2019 kl 14:00.

Du kan se Silkeborg – Lyngby hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Silkeborg-flag

Silkeborg

Lyngby-logo

Lyngby