Silkeborg
Silkeborg
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
10. Apr 2022
16:00

Se Silkeborg VS Brøndby IF LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Superligaen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Silkeborg – Brøndby IF kan live streames online den Sunday den 10. April 2022 kl 16:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Silkeborg – Brøndby IF hos eurosport.

Rene Andersen

Rene Andersen 10. April 2022 kl 16:00

Se Silkeborg v Brøndby: Live Stream Kampen Online

Se Silkeborg – Brøndby online live stream

Se søndagens Superligakamp mellem Silkeborg IF og Brøndby IF online med live stream. Du kan faktisk se alle kampe fra den danske Superliga på nettet, og du kan starte med kampen på JYSK Park mellem Silkeborg og Brøndby.

Oprykkerne tager imod de danske mestre, men det er alligevel hjemmeholdet, der vurderes som favoritter til at vinde kampen.

Det er ikke ret mange uger siden, at Brøndby senest besøgte kunstgræsset i Silkeborg. Her havde de enorme problemer igennem hele kampen, men de vandt alligevel kampen med 1-0 efter en sen scoring af Mathias Kvistgaarden.

Det bliver formentlig Silkeborg, der har bolden i størstedelen af kampen, men spørgsmålet er om de kan skabe chancer imod den solide Brøndby-defensiv.

Silkeborg i modvind

Silkeborg har igennem denne sæson været den store overraskelse i dansk fodbold. Selvom de er oprykkere med et relativt lavt budget, så har de budt alle Superliga-klubberne op til dans.

Det er særligt hjemme på kunstgræsset, at Kent Nielsens mandskab præsterer flot, men de har også gjort det flot på udebane.

Det er gået over al forventning, men de møder nu modvind for første gang i denne sæson. Det er faktisk blevet til fire nederlag på stribe, men det har også været meget tætte kampe imod FC Midtjylland, Randers og Brøndby.

Der er intet, der tyder på, at det får Kent Nielsen til at ændre noget som helst, og hvis de spiller en lige så god kamp, som sidst Brøndby var på besøg, så bør de også vinde.

Det er interessant at se om de ellers så frigjorte spillere har mistet noget af deres selvtillid.

Det skal i øvrigt nævnes, at Brøndby kommer ind til kampen med to nederlag på stribe, så de er heller ikke alt for godt kørende.

Brøndby med vild stime imod Silkeborg

Mens Brøndby har fået genetableret sig i toppen af dansk fodbold, så har Silkeborg i de seneste mange år været en elevatorklub mellem 1. division og Superligaen.

Selvom Silkeborg har taget kæmpe spring, så har de faktisk ikke formået at besejre Brøndby i de seneste 17 kampe i alle turneringer.

Silkeborgs seneste sejr imod Brøndby blev vundet tilbage i 2011, hvor de vandt 2-1 hjemme på det gamle Silkeborg Stadion.

Når det er sagt, så befinder Silkeborg sig lige nu meget tæt på Brøndbys niveau, og det mest sandsynlige resultat er en hjemmesejr.

Kampens profiler

Silkeborg har tre store offensive profiler i front, og det er svært at udpege en fra VHS-trioen.

Brøndbys vigtigste spiller er Andreas Maxsø, og han kommer til at få en hovedrolle i Brøndby-forsvaret.Hvornår kan man se Silkeborg – Brøndby IF live stream?

Silkeborg – Brøndby IF kan live streames online den Sunday den 10. April 2022 kl 16:00.

Du kan se Silkeborg – Brøndby IF hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Silkeborg-flag

Silkeborg

Brøndby IF-logo

Brøndby IF

Sponsoreret indhold*: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her