Sevilla
Sevilla
vs
FC København
FC København
25. Oct 2022
16:45

Se Sevilla VS FC København LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Champions League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Sevilla – FC København kan live streames online den Tuesday den 25. October 2022 kl 16:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Sevilla – FC København hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 25. October 2022 kl 16:45

Sevilla - FCK Live Stream: Se Sevilla - FCK Online her!

Tirsdagens Champions League-kamp mellem Sevilla og FC København kan live streames online i god kvalitet!

Det er både nemmere og billigere at live streame fodbold online fremfor at se det i TV, og så kan du se Seviilla – FCK med mobil, tablet og PC!

Der venter en meget, meget spændende kamp i Sevilla tirsdag aften. De to hold ligger side om side i gruppen, men en sejr til et af holdene vil afgøre deres skæbne.

Det står nemlig allerede klart, at Manchester City og Dortmund går videre fra gruppen, mens Sevilla og FC København kæmper om tredjepladsen, der giver adgang til Europa League.

Det ville være meget flot, hvis FC København var i stand til dette, men det bliver også meget svært, da det er de færreste hold, der vinder på Sevillas hjemmebane, Ramon Sanchez Pizjuan.

FCK med decimeret hold i Sevilla

FC København har underpræsteret markant i denne sæson, og en af grundene til dette, er deres skadesplagede trup.

Som det ser ud lige nu, så må FCK-træner Jacob Neestrup undvære Nicolai Boilesen, Rasmus Falk, Carlos Zeca, Mamoudou Karamoko, Khouma Babacar, Denis Vavro og Akinkunmi Amoo.

Størstedelen af disse spillere ville være i startopstillingen i Sevilla, og de er nødt til at grave dybt for at sætte et slagkraftigt mandskab sammen.

Heldigvis for FCK, har flere af deres yngre spillere vist sig flot frem, men det er stadig en stor svækkelse.

Det er bestemt ikke blevet nemmere af, at de spillede 120 minutters pokalfodbold i onsdags og at de lørdag spillede topkamp imod FC Midtjylland i Superligaen.

Tid til at komme på tavlen

FC København er nødt til at komme på tavlen i Champions League snart. De har ikke scoret et mål i de første fire kampe, og det er svært at satse på endnu et 0-0-resultat, omend det ville være brugbart for FCK i jagten på tredjepladsen og Europa League.

De må håbe på, at Andreas Cornelius er klar til at starte kampen, da han vil være et fremragende våben.

FCK har ikke haft en oplagt afløser på angrebsposten, og det har kostet dem dyrt.

I teorien vil 0-0 dog være et fint resultat, da det fastholder status quo. Dermed skal FCK i deres sidste kamp imod Dortmund på hjemmebane skaffe flere point end Sevilla formår i deres udekamp imod Manchester City.

Sevilla – FCK: Hold øje med

Isco, Sevilla og Mohamed Daramy, FCK.Hvornår kan man se Sevilla – FC København live stream?

Sevilla – FC København kan live streames online den Tuesday den 25. October 2022 kl 16:45.

Du kan se Sevilla – FC København hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Sevilla-flag

Sevilla

Sponsoreret indhold: Sevilla hører til i Andalusien og er en af de mest berømte spanske klubber. Både i 2006 og 2007 vandt de den daværende UEFA Cup og såmænd også den europæiske Super Cup i 2006 med en vis Christian Poulsen på holdet. Holdet spiller på det intime Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, hvor det danske landshold før har fået ørerne i maskinen. Det er der også mange andre hold, der har, når ...

Læs mere om SEVILLA her
FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her