Schalke 04
Schalke 04
vs
Augsburg
Augsburg
24. maj 2020
13:30
match page arrow

Se Schalke 04 VS Augsburg LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Bundesliga direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Schalke 04 – Augsburg kan live streames online den søndag den 24. maj 2020 kl 13:30.

Hvis du er i Danmark kan du se Schalke 04 – Augsburg hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 24. maj 2020 kl 13:30

Schalke 04 vs Augsburg Live Stream

Bundesliga-kampen mellem Schalke 04 og Augsburg kan live streames direkte på nettet med mobil, tablet eller PC.

Ved at oprette en konto hos bet365, så har du muligheden for at live streame samtlige kampe fra Bundesligaen, og det er endda ikke dyrt som andre live streaming-tjenester er.

Efter sidste weekends resultater, så er der pludselig pres på Schalke 04-mandskabet. De tabte 0-4 imod ærkerivalerne fra Borussia Dortmund, og det skal der nu laves om på, når de tager imod Augsburg hjemme på VELTINS-Arena, hvor der desværre ikke kommer nogle tilskuere.

Augsburg tog imod Wolfsburg i den seneste runde, og her tabte de med 2-1, så de skal også helst på tavlen i søndagens tidlige kamp i Bundesligaen.

Vi står i en meget underlig situation, som vi ikke har prøvet før, og derfor er det svært at spå om, hvordan holdene kommer til at gøre det.

Alligevel er det fantastisk, at vi igen har fodbold på skærmen. Du kan se Schalke 04 vs Augsburg direkte med live streaming hos bet365!

Schalke 04 fik tæsk af rivalerne

Schalke 04 var på en stor opgave, da de i sidste uges comebackrunde skulle møde ærkerivalerne fra Borussia Dortmund på udebane.

Selvom der ikke var de 80.000 tilskuere til at støtte Dortmund, så havde Schalke 04 stadig store problemer.

Schalke var nede med 2-0 ved pausen, og kampen endte hele 4-0. Dermed røg Schalke ned på ottendepladsen, og de skal komme videre ovenpå det tunge derby-nederlag ved at tage de tre point imod Augsburg søndag.

Mens Schalke kæmper for at opnå kvalifikation til næste sæsons Europa League, så ser det straks værre ud hos dagens modstander fra Augsburg.

Augsburg har ikke vundet en kamp i 2020

Augsburg-mandskabet har nemlig slet ikke været i stand til at vinde en fodboldkamp i 2020. De tabte de seneste tre kampe inden ligaerne gik på pause, og de lagde endda ud med endnu et nederlag.

De havde ellers gode muligheder i en hjemmekamp imod Wolfsburg, men 2-1-nederlaget var helt fortjent.

Augsburg ligger dermed på 14. pladsen med kun fire point ned til Fortuna Düsseldorf, som ligger på den vigtige 16. plads, som skal møde 3. pladsen fra 2. Bundesliga i en playoff-kampene efter sæsonen.

Det er dermed to mandskaber under pres, som støder sammen søndag eftermiddag. Schalke 04 har på papiret det stærkeste hold, og selvom hjemmebanefordelen er ret minimal for tiden, så forventes det, at de kongeblå fra Gelsenkirchen henter de tre point imod Augsburg.Hvornår kan man se Schalke 04 – Augsburg live stream?

Schalke 04 – Augsburg kan live streames online den søndag den 24. maj 2020 kl 13:30.

Du kan se Schalke 04 – Augsburg hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Schalke 04-flag

Schalke 04

Sponsoreret indhold: Schalke 04 er en af de mest populære klubber i Tyskland, og de er verdensberømte for deres dedikerede fans, som fylder det moderne ArenaAufSchalke op til hver hjemmekamp. Klubben har huset en del danskere med mere eller mindre succes, og så har de en lang historie med rivalopgør med naboen Borussia Dortmund, som er kendt som ”Das Revierderby”. Hvis du også vil følge ”Die König ...

Læs mere om SCHALKE 04 her
Augsburg-logo

Augsburg

Sponsoreret indhold: Fodboldklubben i Augsburg daterer sig selv tilbage til 1907, men det må betegnes som en sandhed med modifikationer. For ganske vidst er det helt korrekt, at der blev dannet en fodboldklub tilbage i 1907, men den klub, som man ser i dag er et resultat af en fusion imellem TSV Schwaben og BC Augsburg, som blev en realitet i 1970, og det ville i virkeligheden være det samme, som ...

Læs mere om AUGSBURG her