SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
vs
Randers FC
Randers FC
14. jul 2019
12:00

Se SønderjyskE Elitesport VS Randers FC LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 14. juli 2019 kl 12:00

Se SønderjyskE - Randers FC live streaming

På søndag skal Randers FC på besøg hos SønderjyskE på Haderslev Stadium. Ingen af de to klubber nåede mesterskabsspillet i sidste sæson, og derfor er det vigtigt for begge klubber at få point med fra den første kamp i sæsonen, for at få et godt afsæt i ligaen.

Se med online, om det bliver kronjyderne eller sønderjyderne der løber med sejren, i deres første opgør i Superligaen.

SønderjyskE – Randers FC Hvad spilles der om?

Live streaming er tilgængelig online hvor du kan se, om det bliver SønderjyskE eller Randers FC der rykker fra pointmæssigt og sikrer sig et godt afsæt til resten af sæsonen.
For de klubber der kan kvalificere sig til enten Europa League eller Champions League, venter der en masse penge, og en masse erfaring som gavner klubbens ledelse og klubbens spillere. Derfor er det vigtigt at få hentet så mange point som muligt for de respektive klubber, da europæisk fodbold i sidste ende kan give dig en bedre placering i den hjemlige liga.

Det er enhver Superligaklubs drøm at spille europæisk fodbold. Her har man mulighed for at konkurrere med andre uden for landets grænser. Dette motiverer din trup, giver god erfaring og ikke mindst en stor pose penge. Sidste år fik klubberne i omegnen af 22 millioner kroner, bare for at kvalificere sig til gruppespillet.

Med den nye Superliga Struktur som har været aktuel siden 2016, er det nemmere for midterholdene som Sønderjyske og Randers at kvalificere sig til Europa League. Det er mere realistisk nu fordi, at efter runde 32 bliver holdene inddelt i mindre puljer.

De puljer er som følger: Mesterskabsspillet og gruppespillet. Gruppespillet har to puljer, som hedder Europa playoff og Superliga playoff. I Europa playoff er det de bedst placerede fra hver af gruppespillets puljer der mødes ude og hjemme, i bedste vind eller forsvind manér.

Således har klubber som SønderjyskE og Randers større mulighed for at blande sig med de store drenge. Det betyder at det ikke længere er givet på forhånd, at det er top 3 i Superligaen der automatisk spiller europæisk fodbold efterfølgende sæson.

SønderjyskE – Randers FC: Holdnyheder

Tirsdag den 18 juni, der tog Randers FC Spillerne hul på træningen til den kommende sæson. De fleste andre ”normale mennesker” er på vej sydpå for at mærke solens varme stråler, men de bedste fodboldspillere i landet har været på sommerferie i en lille måned. I løbet af de næste tre uger, skal holdene have deres spillere, taktik, strategi og sæsonplan klar. Nye spillere skal integreres og nye spilsystemer skal tilvænnes. Randers FC træner Thomas Thomasberg har udmeldt en bekymring for manglende spillere i truppen, her til træningsperioden. I premieren mod SønderjyskE, kommer holdet til at undvære 4-5 stamspillere i truppen.

Det betyder at Thomasberg bliver nødt til at starte inde med nogle unge gutter, som lige er kommet til truppen og det bryder han sig normalt ikke om udtaler han. Han ville gerne have haft muligheden for at rokere mere rundt i en premiere-kamp.

For nyligt spillede Randers FC 2-2 mod Esbjerg fB i en kamp hvor netop de unge spillere fik chancen. Den kamp var Thomas Thomasberg da også fint tilfreds med, set i lyset af, at mange af de rutinerede spillere endnu ikke var komme tilbage i truppen endnu.Hvornår kan man se SønderjyskE Elitesport – Randers FC live stream?

SønderjyskE Elitesport – Randers FC kan live streames online den søndag den 14. juli 2019 kl 12:00.

Du kan se SønderjyskE Elitesport – Randers FC hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

SønderjyskE Elitesport-flag

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her
Randers FC-logo

Randers FC

Sponsoreret indhold*: Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og de arbejder stenhårdt for at blive det største hold i provinsen. Er du til fodbold i de bedste rammer med de bedste spillere, så skal du følge Randers live stream!

En klub fødes i ...

Læs mere om RANDERS FC her