SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
vs
OB
OB
27. Apr 2022
18:00

Se SønderjyskE Elitesport VS OB LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Sydbank Pokalen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

SønderjyskE Elitesport – OB kan live streames online den Wednesday den 27. April 2022 kl 18:00.

Hvis du er i Danmark kan du se SønderjyskE Elitesport – OB hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 27. April 2022 kl 18:00

Se SønderjyskE - OB Online Live Stream

Se SønderjyskE - OB Online Live Stream

Du kan se pokalkampen mellem SønderjyskE – OB online med live stream! Vi skal i gang med semifinalerne i den danske pokalturnering, som spilles over to kampe.

Den første spilles onsdag aften på Sydbank Park i Haderslev, mens der venter en returkamp i næste uge.

SønderjyskE og OB står i vidt forskellige positioner op til kampen. SønderjyskE er meget, meget tæt på nedrykning fra Superligaen, mens OB forsøger at kæmpe om 7. pladsen, som kan give adgang til europæisk fodbold i næste sæson.

OB bør være det stærkeste mandskab, men pokalkampe er ofte anderledes end ligakampe.

Se SønderjyskE – OB online live stream!

SønderjyskE i store problemer

SønderjyskE har i løbet af det seneste årti etableret sig som en fast del af Superligaen. De har gang på gang formået at overleve i Superligaen selvom deres spillerbudget var relativt lavt.

Paradoksalt nok, så har klubben nu væsentlig flere ressourcer efter opkøbet af den amerikanske Platek-familie, men spillet har ikke været dårligere i mange år.

Det er værd at huske på, hvordan ejerne trådte ind i klubben. De misforstod tydeligvis, hvad SønderjyskE er for en størrelse, og selvom de efterhånden har fået rettet ind, så var det for sent.

Med fem kampe tilbage i Superligaen, så er der hele 11 point op til AGF på 10. pladsen. Det er fortsat matematisk muligt, men det kommer næppe til at ske.

Det er selvfølgelig en speciel position at kunne spille om en plads i pokalfinalen, når man er i gang med at rykke ned.

Man ser nogle gange, at hold spiller mere frigjorte i pokalturneringen, hvor man ikke skal forholde sig til tidligere resultater og tabellen.

OB har ramt formen

OB har kun vundet syv af 27 kampe i Superligaen i denne sæson. Det er naturligvis for dårligt af en klub på OBs størrelse, men tendensen har dog klart været positiv.

OB har nu ikke tabt i fem kampe på stribe, hvilket er deres bedste stime i hele sæsonen. De havde heldet med sig i søndagens 2-1-sejr imod AGF, hvor de blev tilkendt et straffespark dybt inde i overtiden, som Issam Jebali scorede på.

De har selvfølgelig mødt nemmere modstand, da de spiller imod bund seks i Superligaen, men der har stadig været positive tegn under Andreas Alm.

Hvad bliver SønderjyskE – OB?

OB-holdet er et niveau over SønderjyskE, så når de har en returkamp hjemme i Odense om otte dage, så bør de være i stand til at gå videre.

Vi tror på 2-1 til OB!Hvornår kan man se SønderjyskE Elitesport – OB live stream?

SønderjyskE Elitesport – OB kan live streames online den Wednesday den 27. April 2022 kl 18:00.

Du kan se SønderjyskE Elitesport – OB hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

SønderjyskE Elitesport-flag

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her
OB-logo

OB

Sponsoreret indhold*: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´ ...

Læs mere om OB her