SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
vs
FC København
FC København
16. dec 2018
16:00

Se SønderjyskE Elitesport VS FC København LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 16. december 2018 kl 16:00

SønderjyskE - FC København Live Stream 16.12.2018

Kampen mellem SønderjyskE og FC København kan live streames online. Uanset om du ligger derhjemme på sofaen eller sidder i toget, så har du altid en mulighed for at live streame Superliga-fodbold, og du kan selvfølgelig live streame SønderjyskE – FC København med mobil, tablet eller PC.

Vi skal have afsluttet Superligaen for i år. Det gælder den 20. spillerunde, og FC København kan overvintre på førstepladsen, hvis de får mindst et point imod SønderjyskE.

FCK er generelt stærke imod SønderjyskE, men tabte dog hele 3-0 på Sydbank Park, da de var på besøg i sidste sæson.

FCK er dog i en anderledes forfatning i øjeblikket, så mon ikke de henter tre point i Haderslev? Det finder vi ud af søndag klokken 16.00.

FCK er store favoritter imod SønderjyskE

FC København bør slå SønderjyskE søndag aften. Niveauforskellen i de to spillertrupper er stor, og det kan man også tydeligt se på de seneste resultater mellem SønderjyskE og FCK.

Selvom SønderjyskE vandt den seneste hjemmekamp imod FCK med 3-0, så har FCK alligevel vundet otte af de seneste 10 indbyrdes kampe i Superligaen.

Sydbank Park plejer at være et modbydeligt sted at spille. Det plejer at være meget vindblæst, og græsset er sjældent indbydende til god fodbold, men det har ikke været de samme i de senere år.

Efterhånden som SønderjyskE har etableret sig i midten af Superligaen, så har de også højere ambitioner for spillet, og de er ikke lige umulige at spille imod.

Europa League-kamp kan koste

Derudover, så har FC København spillet en svær og hård Europa League-kamp i torsdags. De tog imod Bordeaux og Andreas Cornelius hjemme i Parken, hvor de var pisket til at vinde.

Bordeaux-kampen har selvfølgelig fyldt alle i hovederne på spillerne, og det er ikke særligt motiverende at skulle spille en december-kamp på udebane imod SønderjyskE kort efter en stor aften i Parken.

Ståle Solbakken burde ikke rotere særligt meget på holdet. Det er som bekendt den sidste kamp i 2018, og den næste betydende kamp er om to måneders tid, så det bør ikke blive et problem.

Viktor Fischer er fortsat skadet, men de har egentlig klaret det fint uden ham. Ser man bort fra Europa League-kampen, så har FC København vundet 6-1 og 3-0 i de seneste to kampe.

Den helt store stjerne er selvfølgelig Robert Skov, som har brændt Superligaen fuldstændigt af. Han bør ligeledes have gode muligheder for at komme på tavlen imod SønderjyskE.

Hvad bliver SønderjyskE – FC København?

FC København har et væsentligt bedre hold, og de bør slå SønderjyskE. Omvendt så har de spillet en hård kamp i torsdags, og spillerne har muligvis svært ved at motivere sig.

Det ville ikke være så overraskende, hvis kampen endte uafgjort. FCK vil dermed stadig overvintre på førstepladsen i Superligaen.

Vi tror på en smal FCK-sejr.

Kampens profiler

SønderjyskE har ikke mange profiler, men anfører Marc Pedersen er tilbage efter karantæne, og han bliver vigtig for dem.

Robert Skov er Superligaens bedste spiller i øjeblikket, og det bliver spændende at følge ham fremadrettet.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

SønderjyskE Elitesport-flag

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her
FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her