SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
vs
Esbjerg fB
Esbjerg fB
8. dec 2019
14:00

Se SønderjyskE Elitesport VS Esbjerg fB LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 8. december 2019 kl 14:00

Se SønderjyskE - Esbjerg fB Online

SønderjyskE startede sæsonen rigtig fint, men de har det på seneste været inde i en dårlig periode. Esbjerg fB har klaret sig skidt kontinuerligt efter en flot bronzemedalje i 18/19 sæsonen. På live stream viser vi opgøret mellem SønderjyskE – Esbjerg fB.

Glen Riddersholms trupper tørster efter sejr, da de spiller lige op med mange hold, men marginalerne har været imod dem. De må undre sig over, hvornår det er deres tur til at få lidt held i sprøjten.

Hele kampen viser vi på live stream og det bliver spændende at se på live stream når SønderjyskE møder Esbjerg fB.

De to hold plejer, at lukke mange mål ind og de har for vane at afvente modstanderen. Derfor bliver det interessant at se, om begge hold afventer og om hvor meget hvert hold tør åbne sig op og gå frem på banen.

SønderjyskE – Esbjerg fB: Superligaen når den er bedst

Det er et bundopgør, da begge hold ligger omkring nedrykningsstregen. I år er det så blevet ekstra svært fordi der skal findes tre nedrykkere, da Superligaformatet går tilbage til 12 mand i ligaen som man havde det før 2016.

Her ændrede man nemlig formatet, så der blev introduceret flere hold samtidig med, at man introducerede Mesterskabsspillet, nedrykningspuljer og play-off kampe. Man bibeholder Mesterskabsspillet og nedrykningspuljen, men play-off kampene har man fjernet samtidig med, at man går tilbage til de 12 hold.

Det har så en stor konsekvens for flere af bundholdene i år, da konkurrencen er skærpet grundet de tre hold der skal spille i Nordic Bet Ligaen fra næste sæson.

På live stream viser vi Superligaens stjernespillere, da vi online direkte live streamer alle opgør. Dette opgør mellem SønderjyskE – Esbjerg fB bliver også vist direkte på live stream.

SønderjyskE har en ganske farlig profil i form af Mart Lieder. Den hollandske er god til at få netmaskerne til at blafre. Esbjerg skal finde en måde at lukke ned for den 29-årige angriber hvis de ikke vil have mål imod sig.

Vi viser alle AGF’s og Lyngbys kampe på live stream, også dette opgør hvor klubberne nok ikke er jævnbyrdige og derfor bliver det interessant at se udfaldet af dette Superliga-opgør. Det er nemlig et hjemmeopgør som dette hvor AGF skal hente deres point, hvis de skal med i Mesterskabsspillet til foråret.

SønderjyskE – Esbjerg fB: Indbyrdes kampe

På papiret er det SønderjyskE der har overtaget over de sidste fem kampe. Her har klubben vundet de sidste tre kampe i træk, og de to resterende er henholdsvis gået til Esbjerg og så en uafgjort.

På live stream viser vi kampen, hvor SønderjyskE må være favoritter hvis man ser på kampen i lyset af Esbjergs dårlige form i år, samt deres indbyrdes statistik.

Kampen bliver skudt i gang kl. 14:00 på Sydbank Park i Haderslev. På live stream viser vi alle 90 minutter mellem de to klubber SønderjyskE og Esbjerg fB, som ingen intentioner har, om at spille i Nordic Bet Ligaen til næste år.Hvornår kan man se SønderjyskE Elitesport – Esbjerg fB live stream?

SønderjyskE Elitesport – Esbjerg fB kan live streames online den søndag den 8. december 2019 kl 14:00.

Du kan se SønderjyskE Elitesport – Esbjerg fB hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

SønderjyskE Elitesport-flag

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her
Esbjerg fB-logo

Esbjerg fB

Sponsoreret indhold*: De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider holder hårdt, har de bevist at de er langtidsholdbare blandt den danske elite. Hvis du holder af vilje, fight, tekniske lækkerier og mål, så vil du elske Esbjerg live stream!

Storhed ...

Læs mere om ESBJERG FB her