SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
vs
AC Horsens
AC Horsens
13. sep 2019
19:00

Se SønderjyskE Elitesport VS AC Horsens LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 13. september 2019 kl 19:00

Live Stream SønderjyskE - Horsens direkte!

SønderjyskE tager imod AC Horsens i et spændende opgør, som du kan se på live stream. Ingen af klubberne har fået den bedste start på Superligaen og de er derfor sultne efter point.

Se med på live stream, om det bliver SønderjyskE eller Horsens der vinder – online kan du se med!

Vi viser alle Superligakampe på live streaming, og du kan se med direkte, hvilket af de jyske hold der vinder. Det er altid interessant, når de to hold mødes og vi tror på et brag af en kamp, da begge hold tørster efter point i Danmarks bedste række.

Når startfløjten lyder, så vil live streamingen gå i gang og her kan man i høj kvalitet se hele kampen. Præcis som man kan streame alle andre opgør direkte lige her!

Se Superligakampen mellem Sønderjyske og Horsens på live stream

Bo Henriksen, som er cheftræner i Horsens, forventer at hente en enkelt spiller inden transfervinduet lukker. Nicolai Brock-Madsen blev nemlig skadet efter søndagens opgør, og derfor er man på udkig efter en ny angriber.

Horsens har været en af de klubber der har ageret allermest på det danske transfermarked, og nu ser det ud til, at man forstærker sig yderligere.

Cheftræneren håber i hvert fald at der sker noget, for der er ikke noget endeligt på bordet endnu. Det er baglandet, som Bo Henriksen kalder for genialt, der har givet grønt lys til, at man kan forstærke truppen yderligere. Man afviser at Jannik Pohl kan blive et nyt emne i klubben.

Se Sønderjyske og Horsens tørne sammen direkte her

Før søndagens hjemmebanesejr, var det længe siden at man kunne juble over en sejr på i Horsens. Det fik de vendt på smukkeste vis, da de slog Lyngby 2-1 og derfor måtte de kongeblå rejse hjem til Sjælland uden point.

Lyngby har ellers været et af de stærkere hold i år, og derfor er det endnu mere overbevisende at Horsens får deres første sejr mod det stærke hold fra Kongens Lyngby.

Før kampen mod Lyngby skal man tilbage til den forgangne sæson, for at finde en hjemmebanesejr for Horsens. Det var mod Vendsyssel, som blev slået 3-0. I denne sæson har det set skidt ud, og det er blevet til fire hjemmebanenederlag ud af fem mulige.

Jonas Thorsen, som blev matchvinder mod Lyngby er vendt tilbage til klubben efter et ophold i den tyske klub Eintracht Braunschweig. Han mener at det har været ren gavebod på hjemmebane, men håber på at skuden vender med sejre over Lyngby Boldklub.

Følg med på live stream, når kampen bliver vist direkte i høj kvalitet.

SønderjyskE – AC Horsens: Indbyrdes

På Sydbank Park plejer SønderjyskE at hive point fra AC Horsens, men statistikker er jo til for at blive brudt, eller hvad? Horsens har ikke sejret på Sydbank siden 2012.

Det er 7 år siden! Hvis statistikken skal brydes, er det vist på tide. Og hvis Horsens ikke kan vinde på hjemmebane, så kan de kun hente deres point på udebane. Derfor bliver det ekstra spændende at se på live streaming, hvem der vinder opgøret.Hvornår kan man se SønderjyskE Elitesport – AC Horsens live stream?

SønderjyskE Elitesport – AC Horsens kan live streames online den fredag den 13. september 2019 kl 19:00.

Du kan se SønderjyskE Elitesport – AC Horsens hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

SønderjyskE Elitesport-flag

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her
AC Horsens-logo

AC Horsens