Rusland
Rusland
vs
Saudi Arabien
Saudi Arabien
14. jun 2018
17:00

Se Rusland VS Saudi Arabien LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 14. juni 2018 kl 17:00

Rusland - Saudi-Arabien: Live stream og optakt - Se VM 2018

Se Rusland – Saudi-Arabien med live stream

Du kan se VM-åbningskampen mellem Rusland og Saudi-Arabien direkte med online live streaming. Vi har ventet i lang tid, og nu sker det endelig – VM-slutrunden i fodbold 2018 er i gang, og vi lægger stille ud med en kamp mellem Rusland og Saudi-Arabien, som du selvfølgelig skal live streame direkte på nettet.

Rusland er klare favoritter til at vinde imod Saudi-Arabien, og det ville være sjovest for VM-slutrunden som helhed, hvis Rusland vinder kampen. Saudi-Arabiens spillere kommer overvejende fra nationale klubber, så vi skal ikke forvente os ret meget af dem under VM.

I fodbold kan alt dog ske, og det bliver sjovt at se om Saudi-Arabien kan overraske Rusland ved VM-åbningen, som du kan se direkte på nettet med live stream.

Rusland og Saudi-Arabien åbner for VM-festen

Der er gået lang tid siden november 2017, hvor vi afsluttede VM-kvalifkationen. For Danmark gik det fantastisk, da vi slog Irland 5-1, og dermed kvalificerede os første gang siden VM 2010.

For Ruslands vedkommende har optakten været anderledes. Som VM-værter er man automatisk kvalificeret til VM, og de har derfor ikke rigtigt spillet betydende landskamp siden EM 2016.

Rusland har ganske vist været med til Confederations Cup, hvor de naturligvis også var værter, men her viste de ikke gode takter. Rusland startede med at besejre New Zealand med 2-0, men tabte efterfølgende imod Portugal med 1-0, og siden imod Mexico med 2-1, og Rusland røg dermed ud af gruppespillet.

Rusland skal godt fra start

Efter Confederations Cup har Rusland spillet seks venskabskampe. De vandt den første imod Sydkorea, men har efterfølgende ikke vundet i de seneste fem. Det har også været svær modstand, da Rusland har mødt Iran, Argentina, Spanien, Brasilien og Frankrig.

Derfor er det også vigtigt for Rusland, at de kommer godt fra start under VM-slutrunden. Russerne er klar til at holde en folkefest, men de er forståeligt nok ikke særligt optimistiske omkring Ruslands chancer under VM.

Rusland lægger ud imod Saudi-Arabien, og skal derefter møde Egypten, og de vil nok være favoritter i begge disse kampe. Efterfølgende mødes Rusland og Uruguay i finalen, hvor man nok må formode, at Rusland får det svært.

Saudi-Arabien har La Liga-spillere

Saudi-Arabien har bestemt ikke noget godt landshold, men det er set før, at underdogs overrasker stort ved VM. Samtlige spillere fra Saudi-Arabien spiller i den nationale liga med undtagelse af tre mand – Yahya Al-Shehri, Fahad Al-Muwallad og Salem Al-Dawsari – som alle spiller i La Liga.

De tre på en låneaftale hhv. Leganes, Levante og Villarreal, men det skyldes ikke deres høje niveau, men derimod, at Saudi-Arabien og La Liga har lavet en marketing-aftale, som vel mest af alt handler om at booste La Liga i Saudi-Arabien, som er et fodboldland.

Saudi-Arabiens helt store stjerne er der Mohammad Al Sahlawi, som spiller hjemme i Al-Nassr. Han scorede vanvittige 16 mål i 14 VM-kvalifikationskampe, men man skal dog også huske på, hvilke modstandere, Saudi-Arabien har mødt.

For eksempelvis blev otte af hans mål sat ind i de to kampe imod Timor-Leste, så man skal ikke lægge for meget i den vilde målstatistik.

Du kan se VM-åbningskampen mellem Rusland og Saudi-Arabien direkte med live streaming.

Hvordan ender Rusland – Saudi-Arabien live stream?

Rusland er store favoritter, og det ville være meget overraskende, hvis ikke de vandt over Saudi-Arabien, som er længder dårligere.

Vi tror på 3-1 til Rusland imod Saudi-Arabien.

Rusland – Saudi-Arabien: Hold øje med

Fedor Smolov, Rusland og Mohammad Al Sahlawi, Saudi-Arabien.

Hvornår kan man se Rusland – Saudi-Arabien live stream?

Rusland – Saudi-Arabien spilles torsdag den 14. juni kl. 17.00.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

IP restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Rusland-flag

Rusland

Saudi Arabien-logo

Saudi Arabien