Roma
Roma
vs
Feyenoord
Feyenoord
25. May 2022
21:00

Se Roma VS Feyenoord LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Europa Conference League 1 direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Roma – Feyenoord kan live streames online den Wednesday den 25. May 2022 kl 21:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Roma – Feyenoord hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 25. May 2022 kl 21:00

Se Conference League Finalen: Roma - Feyenoord Live Stream

Se Conference League Finalen: Roma - Feyenoord Live Stream

Du kan se Conference League-finalen mellem Roma og Feyenoord online med live streaming. Hvis du ikke længere gider se fodbold i TV, så har du muligheden for at live streame hele Conference League online!

Det er den første Conference League-finale nogensinde. Folk har skulle bruge noget tid på at vænne sig til den nye turnering, men det virker som om, at det har været en succes.

Med danske briller kan det selvfølgelig også skyldes, at vi har haft FC København, FC Midtjylland og Randers FC i aktion i Conference League i løbet af sæsonen.

Det lover selvfølgelig godt for turneringen, at et storhold som Roma er gået hele vejen til finalen. Præmiepengene er ikke gigantiske, men der er andre gevinster at hente på at gøre det godt i Conference League.

Se finalen mellem Roma og Feyenoord online med live stream!

Roma er favoritter til at vinde Conference League

Det er to meget store klubber, der mødes i Conference League-finalen. Roma, som har Jose Mourinho ansat som manager, bør dog være et niveau eller to over Feyenoord.

Kigger man på spillertrupperne, så er det helt klart hos Roma, at man finder de største profiler, men det siger ikke nødvendigvis alt om niveauet.

Roma endte skuffende som nummer 6 i Serie A, hvilket er meget skuffende for storklubben, der ser sig selv spilles Champions League-fodbold.

Selvom Tammy Abraham og Lorenzo Pellegrini har spillet en flot sæson med mange mål, så har de haft offensive problemer.

Feyenoord endte på tredjepladsen i Æresdivisionen. Det er isoleret set ikke noget problem, men afstanden op til PSV og Ajax har været for stor, så det har ikke været en så god sæson.

Feyenoord med den bedste optakt

Selvom romerne har det bedste hold, så er det hollænderne, der har fået den bedste optakt til kampen.

Roma har kun vundet en af de seneste syv kampe i alle turneringer, og det var 1-0 over Leicester i Conference League-semifinalen.

Feyenoord sluttede ligaen af flot, omend de tabte den sidste kamp imod Twente, hvor der ikke for alvor var noget på spil.

Det kommer næppe til at betyde det helt store, men det skal dog nævnes, at Feyenoord også har haft længere tid til at forberede sig på kampen.

Roma afsluttede nemlig Serie A fredag aften, mens Feyenoord ikke har spillet i 10 dage.

Hvem vinder Conference League?

Roma skal vurderes som det stærkeste hold, men det ligner på forhånd en meget tæt kamp, som sagtens kan blive afgjort i forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence.

Vi tror på 2-1 til Roma.Hvornår kan man se Roma – Feyenoord live stream?

Roma – Feyenoord kan live streames online den Wednesday den 25. May 2022 kl 21:00.

Du kan se Roma – Feyenoord hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Roma-flag

Roma

Sponsoreret indhold: Klubben blev grundlagt i 1926, da det fascistiske styre i Italien ville skabe en topklub, som kunne stå imod presset fra klubberne i Norditalien. På det tidspunkt var der aldrig nogen fodboldklub fra den sydlige del af støvlelandet, som havde vundet et mesterskab. Derfor tvang den fascistiske partisekretær, Italo Foschi, fodboldklubberne i Rom til at slå sig sammen til det, ...

Læs mere om ROMA her
Feyenoord-logo

Feyenoord