Roma
Roma
vs
Barcelona
Barcelona
16. sep 2015
20:45

Se Roma VS Barcelona LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 16. september 2015 kl 20:45

Se Roma v Barcelona Live Stream!

En af de mere interessante kampe i denne rundes Champions League, hvor Luis Enrique kommer ”hjem” til den klub, som modigt satsede på den gamle Barça-legende.

Det blev som bekendt ikke til den store succes, men det fik han så, da han vekslede til Barcelona efter en afstikker til Celta Vigo.

Roma har de seneste år været den helt store modstander til Juventus´ hærgen på den hjemlige scene, men man har ikke formået at slå dem af pinden. Endnu da. For nu er Juve i den grad ved at falde af på den, og det kan blive romernes chance for at vinde det første mesterskab siden 2001.

Messi slog til igen

Barcelona er masser af mesterskaber, og det seneste faldt i sidste sæson, hvor man for anden gang i historien præsterede at vinde The Treble.

Man har dog været lidt nærig med målene i denne sæson, hvor det tog Lionel Messi tre kampe at komme på tavlen.

Til gengæld var han (igen) altafgørende i den svære udekamp mod Atlético Madrid, hvor han kom ind fra bænken.

Fernando Torres havde bragt hjemmeholdet foran, men Neymar udlignede på et formidabelt frispark. Og så var det jo bette Messi, der lige skulle sætte den sidste pind ind efter lækkert bandespil.

Vi tipper: Det bliver en åben slagudveksling, men mon ikke Barcelona lige har det ekstra krydderi, der afgør kampen. Vi tipper 1-3.Hvornår kan man se Roma – Barcelona live stream?

Roma – Barcelona kan live streames online den onsdag den 16. september 2015 kl 20:45.

Du kan se Roma – Barcelona hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Roma-flag

Roma

Sponsoreret indhold: Klubben blev grundlagt i 1926, da det fascistiske styre i Italien ville skabe en topklub, som kunne stå imod presset fra klubberne i Norditalien. På det tidspunkt var der aldrig nogen fodboldklub fra den sydlige del af støvlelandet, som havde vundet et mesterskab. Derfor tvang den fascistiske partisekretær, Italo Foschi, fodboldklubberne i Rom til at slå sig sammen til det, ...

Læs mere om ROMA her
Barcelona-logo

Barcelona

Sponsoreret indhold: FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører i deres politiske oprør mod den undertrykkende diktator Franco, Men først og fremmest er de så utroligt populære på planten, fordi de spiller den bedste fodbold. Med Lionel Messi som ...

Læs mere om BARCELONA her