Real Madrid
Real Madrid
vs
Granada
Granada
19. sep 2015
16:00
match page arrow

Se Real Madrid VS Granada LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 19. september 2015 kl 16:00

Se Real Madrid v Granada Live Stream!

Real Madrid startede med 0-0 mod Sporting Gijon og modtog stor kritik. Men siden er målmaskinen kommet i omdrejninger, og så er der intet hold i verden, der kan følge med.

De hvide fra hovedstaden er helt outstanding, når det gælder lynhurtige omstillinger, og det har Real Betis, Espanyol og Shakhtar Donetsk lige fået en lektion i.

Betis måtte se sig slået 5-0, Espanyol 6-0, mens hviderusserne fik en på tuden med 4-0. Altså, 15-0 i målscore i tre kampe...pænt imponerende.

Mon ikke de husker 1-9?

Cristiano Ronaldo er i den grad kommet i gang igen, og han nettede hele fem gange i Espanyol-sejren, mens han nøjedes tre basser mod Shakhtar, deraf to på straffe.

Det må skræmme Granada en del, at der er så mange mål i Real-mandskabet, for de fik en sæk på 1-9 sidste gang, de var på Santiago Bernabéu.

I det hele taget er Real Madrid ikke just et yndlingshold at møde for Granada, som blot har scoret fire mål mod Los Blancos, mens de har hentet kuglen 26 gange ud af rusen i de sidste otte indbyrdes kampe.

Vi tipper: Der er i den grad tændt op under Ronaldo og co., så Granada kommer under belejring fra starten. Vi tipper 5-0.Hvornår kan man se Real Madrid – Granada live stream?

Real Madrid – Granada kan live streames online den lørdag den 19. september 2015 kl 16:00.

Du kan se Real Madrid – Granada hos Unibet

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Real Madrid-flag

Real Madrid

Sponsoreret indhold: Real Madrid er en af allerstørste klubber i verden. Overalt på kloden følger dedikerede fans Kongeklubben med den stolte historie. Også i Danmark findes en trofast skare af Madridistas med den helhvide spilledragt. Gennem tiden har Real Madrid vundet et hav af nationale og internationale trofæer. Op gennem 90´erne stod man dog i skyggen af FC Barcelonas totalfodbold, og derfo ...

Læs mere om REAL MADRID her
Granada-logo

Granada

Sponsoreret indhold: I den spanske provins Andalusien har de stor tradition for tyrefægtning og heste. Faktisk er hesten forsat et af de vigtigste elementer i den måde folk på landet transporterer sig på. Så vigtig, at det ikke er uvant, at man ser et eksemplar af den lokale hesterace, Andaluser-hesten, være parkeret foran de lokale beværtninger. Men de kan andet end krikker i denne del af Spanie ...

Læs mere om GRANADA her