Real Madrid
Real Madrid
vs
Barcelona
Barcelona
16. Oct 2022
14:15
match page arrow

Se Real Madrid VS Barcelona LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra La Liga direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Real Madrid – Barcelona kan live streames online den Sunday den 16. October 2022 kl 14:15.

Hvis du er i Danmark kan du se Real Madrid – Barcelona hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 16. October 2022 kl 14:15

El Clasico Live Stream: Se Real Madrid - Barcelona Online

El Clasico Live Stream: Se Real Madrid - Barcelona Online

Du kan live streame El Clasico online med en konto hos bet365. Dermed kan du streame hele kampen mellem Real Madrid og Barcelona på enten mobil, tablet eller PC, og du skal slet ikke betale noget for det.

El Clasico kaldes for verdens største fodboldkamp. Selvom Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er fortid i Spanien, så er der stadig et hav af store stjerner på det legendariske Santiago Bernabeu, som i øjeblikket er under ombygning.

Kigger man på La Liga-tabellen, så er det helt lige mellem klubberne, som begge har 22 point efter otte kampe.

Barca har en marginalt bedre målscore, hvilket primært skyldes, at de kun har indkasseret et enkelt mål i de otte kampe.

Nu venter der dog en meget svær kamp imod de forsvarende La Liga. og Champions League-vindere fra Real Madrid.

Live Stream El Clasico Real Madrid – Barcelona Online!

Barca var overlegne i det seneste El Clasico

Den seneste sæson vil primært blive husket for Real Madrids dominans i La Liga. Den vil dog også blive husket for El Clasico-kampen på Santiago Bernabeu tilbage i marts.

Det var første gang, Xavi stod i spidsen for Barca-holdet imod Real Madrid, og det blev en mindeværdig kamp.

Barca stillede med Ousmane Dembélé og Pierre-Emerick Aubameyang, som begge har en helt vanvittig fart.

Alligevel valgte Real Madrid at stille bagkæden langt oppe på banen, og de blev kørt midt over fra kampens start.

Den stod 2-0 ved pausen, og det blev ikke meget bedre i anden halvleg. Allerede efter 51 minutters spil scorede Aubameyang til 4-0, og herfra var det blot et spørgsmål om det skulle blive en historisk ydmygelse af Real Madrid på deres egen bane.

Der blev ikke scoret yderligere, og det blev dermed en af Real Madrids værste resultater på egen bane.

Real og Barca har problemer med skader

Til denne kamp står både Carlo Ancelotti og Xavi med store udfordringer på grund af skader.

Hos Real Madrid er det så ikke meget antallet af skader, men tværtimod de ramte spillere, der er problemet.

Det drejer sig om målmand Thibaut Courtois, da reserven Andriy Lunin er flere niveauer under. Derudover er Karim Benzema, som formentlig vinder Ballon D’Or om kort tid, stadig ikke klar til at starte inde, selvom han er godt på vej tilbage efter en lang skade.

Hos Barcelona, er der store problemer i forsvaret. Andreas Christensen, Jules Koundé, Hector Bellerin og Ronald Araujo sidder alle ude med skader.

Hold øje med

Vinicius Jr., Real Madrid og Robert Lewandowski, Barcelona.Hvornår kan man se Real Madrid – Barcelona live stream?

Real Madrid – Barcelona kan live streames online den Sunday den 16. October 2022 kl 14:15.

Du kan se Real Madrid – Barcelona hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Real Madrid-flag

Real Madrid

Sponsoreret indhold: Real Madrid er en af allerstørste klubber i verden. Overalt på kloden følger dedikerede fans Kongeklubben med den stolte historie. Også i Danmark findes en trofast skare af Madridistas med den helhvide spilledragt. Gennem tiden har Real Madrid vundet et hav af nationale og internationale trofæer. Op gennem 90´erne stod man dog i skyggen af FC Barcelonas totalfodbold, og derfo ...

Læs mere om REAL MADRID her
Barcelona-logo

Barcelona

Sponsoreret indhold: FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører i deres politiske oprør mod den undertrykkende diktator Franco, Men først og fremmest er de så utroligt populære på planten, fordi de spiller den bedste fodbold. Med Lionel Messi som ...

Læs mere om BARCELONA her