Real Madrid
Real Madrid
vs
Athletic Bilbao
Athletic Bilbao
16. jan 2022
19:30
match page arrow

Se Real Madrid VS Athletic Bilbao LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Spanien Supercup direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Real Madrid – Athletic Bilbao kan live streames online den søndag den 16. januar 2022 kl 19:30.

Hvis du er i Danmark kan du se Real Madrid – Athletic Bilbao hos ingen udbyder.

Rene Andersen

Rene Andersen 16. januar 2022 kl 19:30

Real Madrid - Bilbao Live Stream: Se Spansk Super Cup Online!

Se den Spanske Super Cup-finale Real Madrid – Athletic Bilbao online live stream hos bet365. Vi skal have fundet en vinder af den spanske Super Cup 2022, hvor Real Madrid og Athletic Bilbao mødes i finalen, som spilles søndag aften.

Hvis du ikke gider se fodbold i TV, så har du muligheden for at se Real Madrid – Athletic Bilbao hos bet365, hvor du kan live streame Spansk Super Cup, La Liga og Copa del Rey.

Real Madrid skulle bruge forlænget spilletid i El Clasico

I løbet af midtugen blev de to semifinaler i den spanske Super Cup spillet. Onsdag aften skulle Real Madrid møde ærkerivalerne fra FC Barcelona, og de to hold spillede en flot kamp.

Vinicius Jr. bragte Real Madrid foran 1-0 efter 25 minutter, men Luuk de Jong udlignede til 1-1 lige inden pausen.

Karim Benzema scorede til 2-1 midt i anden halvleg, men endnu engang udlignede Barca relativt kort efter. Denne gang scorede Ansu Fati.

Efter 2-2 i ordinær tid, så skulle vinderen findes i den forlængede spilletid. Her blev Federico Valverde den store helt med sin scoring til 3-2, som sikrede Real Madrid pladsen i Super Cup-finalen.

Athletic Bilbao var solide imod Atletico Madrid

Modstanderen skulle findes i torsdagens anden semifinale, hvor Athletic Bilbao mødte Atletico Madrid.

Det var en noget mere låst kamp, hvor det ikke væltede med chancer. Der blev ikke scoret i første halvleg, men kampen blev åbnet, da Unai Simon lavede et selvmål efter en times spil.

Bilbao kom dog fantastisk tilbage efter det, og et kvarter senere udlignede Yeray Alvarez til 1-1 Der skulle kun gå yderligere fire minutter før Inaki Williams scorede til 2-1, som blev kampens resultat.

Bilbao-træner Marcelino har haft stor succes med sin klassiske 4-4-2-formation, som bygger på et meget stærkt kollektiv.

Hvad bliver Real Madrid – Athletic Bilbao?

Real Madrid har vundet de seneste tre kampe imod Bilbao, og de har generelt et godt tag på baskerne.

Real vil selvfølgelig være favoritter i søndagens Super Cup-finale, men det kan bestemt ikke udelukkes, at det bliver en tæt kamp.

Det ligner umiddelbart ikke en målfest, da Athletic Bilbao vil stå lavt på banen og fokusere på at lukke Real Madrid ned.

Vi tror på 1-0 til Real Madrid.

Kampens profiler

Hos Real Madrid kan man ikke komme udenom Karim Benzema, som har været blandt verdens bedste angribere i de seneste par år.

Bilbaos vigtigste spiller i denne kamp kan sagtens blive målmand Unai Simon, som får en travl aften.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Real Madrid-flag

Real Madrid

Sponsoreret indhold: Real Madrid er en af allerstørste klubber i verden. Overalt på kloden følger dedikerede fans Kongeklubben med den stolte historie. Også i Danmark findes en trofast skare af Madridistas med den helhvide spilledragt. Gennem tiden har Real Madrid vundet et hav af nationale og internationale trofæer. Op gennem 90´erne stod man dog i skyggen af FC Barcelonas totalfodbold, og derfo ...

Læs mere om REAL MADRID her
Athletic Bilbao-logo

Athletic Bilbao

Sponsoreret indhold: Den baskiske klub har vundet mange hjerter med deres politik om, at der kun skal spille baskiske spillere på holdet. Imponerende nok har det givet en hel del mesterskaber og endnu flere pokaltitler, og når man så krydrer det med fremragende fodbold, så har man tegningen til en stor klub. Athletic Bilbao repræsenterer det ypperste i spansk fodbold, og hvis du også vil følge dem ...

Læs mere om ATHLETIC BILBAO her