Real Betis
Real Betis
vs
Sevilla
Sevilla
16. jan 2022
16:00
match page arrow

Se Real Betis VS Sevilla LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Copa del Rey direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Real Betis – Sevilla kan live streames online den søndag den 16. januar 2022 kl 16:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Real Betis – Sevilla hos ingen udbyder.

Rene Andersen

Rene Andersen 16. januar 2022 kl 16:00

Se Real Betis - Sevilla: Live Stream Copa del Rey i Danmark!

Copa del Rey sendes desværre ikke i dansk TV, så hvis du vil se Real BetisSevilla skal du benytte online live stream hos bet365!

Hos bet365 kan du ikke blot se de spanske pokalkampe fra Copa del Rey, du kan se over 100.000 sportsbegivenheder hvert år!

El Gran Derbi er blandt de største kampe i hele Spanien, og det bliver at være ekstremt spændende, når de to Sevilla-klubber mødes.

Se Real Betis – Sevilla med live stream hos bet365! Din måde at se Copa del Rey i Danmark!

El Gran Derbi i Copa del Rey

Selvom storklubberne Atletico Madrid, Real Madrid og FC Barcelona stadig er med i Copa del Rey, så var det ikke deres kampe, der blev lagt mærke til ved lodtrækningen til den 4. runde i Spaniens pokalturnering.

Der bliver særligt holdt øje med det intense derby, som går under navnet El Gran Derbi. Selvom Sevilla eller Real Betis ikke nyder den store, internationale opmærksomhed, så er det nok Spaniens mest intense fodboldkamp, hvor der altid er fuld knald på.

Det er nærmere reglen end undtagelsen, at vi ikke slutter med 22 spillere på banen.

Sevilla har håneretten i byen i øjeblikket efter sejre i fem af de seneste lokalopgør. Real Betis har ikke besejret ærkerivalerne siden september 2018, hvor legendariske Joaquin scorede kampens eneste mål på Estadio Benito Villamarin.

Thomas Delaney kan gøre comeback

Thomas Delaneys tid i Sevilla har været en blandet fornøjelse. Han har blandt andet scoret et fantastisk mål, som sikrede Sevilla tre point imod Athletic Bilbao, mens har blandt andet også fået en idiotisk udvisning imod Espanyol.

Overordnet set har han dog fået fint med spilletid i både Champions League, La Liga og Copa del Rey.

Han har dog ikke været på banen i Sevillas første tre kampe i 2022 på grund af en skade. Det er endnu ikke til at sige, hvor langt han er fra at gøre comeback, men det kan i hvert fald ikke udelukkes, at vi får dansk deltagelse i det store derby.

Se Copa del Rey-kampen Betis – Sevilla online live stream hos bet365!

Hvad bliver Real Betis – Sevilla?

Sevilla har været stærkere i denne sæson, og de har på papiret den bedste trup, men det bliver en meget lige kamp, som det altid er, når rivalerne mødes.

Vi tror på 1-0 til Sevilla.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Real Betis-flag

Real Betis

Sponsoreret indhold: Real Betis er en af de klubber, som vi for alvor stiftede bekendtskab med i 90´erne. Her kom klubben frem med de lækre grønne og hvide trøjer, og man hentede også Denilson, som på det tidspunkt var verdens dyreste spiller. Men siden måtte man se både Denilson flyve afsted og opleve lidt af en nedture rent sportsligt. Det har pint klubbens mange fans, især når lokal- og ærkeri ...

Læs mere om REAL BETIS her
Sevilla-logo

Sevilla

Sponsoreret indhold: Sevilla hører til i Andalusien og er en af de mest berømte spanske klubber. Både i 2006 og 2007 vandt de den daværende UEFA Cup og såmænd også den europæiske Super Cup i 2006 med en vis Christian Poulsen på holdet. Holdet spiller på det intime Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, hvor det danske landshold før har fået ørerne i maskinen. Det er der også mange andre hold, der har, når ...

Læs mere om SEVILLA her