Randers FC
Randers FC
vs
SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
13. sep 2015
13:30

Se Randers FC VS SønderjyskE Elitesport LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 13. september 2015 kl 13:30

Se Randers FC v SønderjyskE Elitesport Live Stream

Det er ikke længere nogen overraskelse at se Randers FC i toppen af den danske Superliga

Det skete også i sidste sæson, hvor man dog ikke kunne holde kadencen i foråret og lidt skuffende sluttede som nummer fire. Der burde have været medaljer, men det kan jo så komme i denne sæson. Man troede, at målene ville forsvinde, da Ronnie Schwartz tog til Frankrig, men nu har man fået en ny bomber.

Viktor Lundberg var tidligere en sand mester i at være uskarp, men han har virkelig taget støvlen på den anden fod og er nu oppe på syv mål i seks kampe.

SuperjyskE

Mens Randers ikke er et overraskende tophold, så må man sige, at Sønderjyske har været sæsonens helt store positive samlingspunkt.

Det sker endda med en Superligadebuterende træner som Jacob Michelsen, som dog kommer fra succesrige ophold i Hobro og Skive.

Nu har han fået kollektivet til at arbejde endnu hårdere, og det har givet mål og point. Kun Brøndby, FCK og FC Midtjylland har sejret mod de stærke sønderjyder, som via fire sejre har indtaget andenpladsen i Superligaen.

Vi tipper: Det bliver en tæt kamp, men vi tror, at hjemmebanefordelen vender det og tipper 2-1.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Randers FC-flag

Randers FC

Sponsoreret indhold*: Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og de arbejder stenhårdt for at blive det største hold i provinsen. Er du til fodbold i de bedste rammer med de bedste spillere, så skal du følge Randers live stream!

En klub fødes i ...

Læs mere om RANDERS FC her

SønderjyskE Elitesport-logo

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her