Randers FC
Randers FC
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
27. sep 2015
16:00

Se Randers FC VS FC Midtjylland LIVE STREAM

Mathilde Miller

Mathilde Miller 27. september 2015 kl 16:00

Se Randers FC v FC Midtjylland Live

Så blev det alligevel hverdag for FC Midtjylland. Efter næsten at kunne gå på vandet røg de i baljen med et brag imod FC Nordsjælland, der hjemme på kunstgræsset vandt med 1-0.

Naturligvis skal man ikke gå i panik over et enkelt nederlag, men tabet af point kostede førstepladsen, og som tingene ser ud i Superligaen, er der ikke mange point ned de til placeringer, som ingen gider at have.

I næste uge skal Ulvene besøge dansk fodbolds svar på Doktor No. Torsdag skal de ned og forsvare nationens ære imod Club Brügge i den anden gruppekamp i Europa League.

Vigtigt med god oplevelse

Derfor vil man nok heller ikke se et midtjysk mandskab, der folder sig selv helt ud mod Randers, men omvendt er det vigtigt at tage til Belgien med en god fornemmelse i maven.

Af samme årsag er kampen imod Randers helt central. Man skal nok ikke forvente, at Ulvene går i fuldt angrebs-mode og spiller sig ud, men de må heller ikke smide det hele på gulvet. Sker det kan det blive nogle lange minutter i Brügge.

Det kan det også sagtens blive imod Randers. Hestene spiller nemlig fint for tiden og ligger nummer tre i ligaen. I weekenden slog de Esbjerg med 2-0, og tirsdag kom de sikkert videre til fjerde runde af pokalturneringen.

Sidst de to hold mødtes endte det med en ordentlig røvfuld til Randers, som tabte 5-2. Det vil de helt sikkert gøre alt for ikke sker igen.

Vi tipper:

Vi tror, at den ender 1-1.Hvornår kan man se Randers FC – FC Midtjylland live stream?

Randers FC – FC Midtjylland kan live streames online den søndag den 27. september 2015 kl 16:00.

Du kan se Randers FC – FC Midtjylland hos Dplay.dk

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Randers FC-flag

Randers FC

Sponsoreret indhold*: Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og de arbejder stenhårdt for at blive det største hold i provinsen. Er du til fodbold i de bedste rammer med de bedste spillere, så skal du følge Randers live stream!

En klub fødes i ...

Læs mere om RANDERS FC her

FC Midtjylland-logo

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her