Randers FC
Randers FC
vs
FC København
FC København
16. aug 2019
18:00

Se Randers FC VS FC København LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 16. august 2019 kl 18:00

Se Randers FC - FCK online

Se online om Randers FC kan besejre FCK på hjemmebane. På live stream kan du se, om Randers der får besøg af løverne fra FC København, kan overvinde dem på BioNutria Park.

Randers har fået en sløj start på sæsonen, og på live stream kan du se, om de kan rykke op i tabellen. De skal være tilfredse med at få bare et point, da FCK plejer at tage rub og stub, både ude og hjemme.

Se kampen online på live stream, når Randers tager imod FCK. Den jyske trup har ikke set stærk ud, og de plejer ikke at spille lige op med den hovedstadsklubben. På live stream bliver det spændene at se, hvem der trækker sig sejrrigt ud af opgøret.

Kun det ene hold har spillet godt i Superligaen indtil videre, og derfor tror vi på at FCK fortsætter succesen og får fuldt udbytte, når de 90 minutter er spillet.

Se kampen gratis på live stream

Man er iblandt Superligaklubberne blevet enige om, at der skal der rykkes tre hold ned i denne sæson. Kvaliteten har ikke har været god nok til, at have 14 hold i den bedste danske række.

Det får konsekvenser for flere hold end sædvanligt i denne sæson. Almindeligvis ville de to hold til søndagens opgør ikke være i fare. Dog kan vi godt se Randers få det svært ved at holde sig over stregen. Især hvis deres nuværende form fortsætter i en nedadgående kurve, så vil de ligge i den nederste del af tabellen og kæmpe med klubber som Hobro IK, for at sikre overlevelse i Superligaen.

Derfor ser vi det mentale pres ligge på Randers’ trup. De får besøg på BioNutria Park, så måske de kan bruge deres hjemmebanefordel til noget mod et enormt stærkt FCK-hold.

Du kan se alle kampene i Superligaen online på live stream, for at følge med i hvilke hold der i sidste ende skal ned i Nordic Bet Ligaen til næste sæson.

Randers FC – FCK: Holdnyt

Hobros cheftræner Peter Sørensen beskylder Randers FC for at have taget kontakt til Edgar Babayan, inden Randers har forhandlet prisen for spilleren. Derudover har Sørensen også kritiseret klubben for, at lægge et bud der er lang væk fra markedsværdien på spilleren.

Hos Randers FC afviser sportschef Søren Pedersen anklagerne og understreger, at klubben ikke har haft noget kontakt til Edgar Babayan.

Randers FC – FC København: Indbyrdes

Du kan den 16. august se online, hvem der trækker sig sejrrigt ud af opgøret mellem Randers FC - FCK. Det plejer at være Ståle Solbakkens tropper der får fuldt udbytte, og København har vundet de sidste fem indbyrdes kampe. Sidste Randers tog point mod FCK, var den 21. september 2016.

Vi tror på endnu en FCK-sejr og de vinder sikkert med flere mål. Samtidig tror vi også på, at de holder buret rent imod et Randers hold, hvis offensiv mangler skarphed foran målet.

Efter dette opgør, tror vi på, at Randers har muligheden for at komme igen og hente point, men løverne bliver for stor en mundfuld.

Resultat: 0-3.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Randers FC-flag

Randers FC

Sponsoreret indhold*: Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og de arbejder stenhårdt for at blive det største hold i provinsen. Er du til fodbold i de bedste rammer med de bedste spillere, så skal du følge Randers live stream!

En klub fødes i ...

Læs mere om RANDERS FC her

FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her