Randers FC
Randers FC
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
16. jul 2018
20:15

Se Randers FC VS Brøndby IF LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 16. juli 2018 kl 20:15

Randers FC - Brøndby IF: Optakt og live streaming!

Se Randers FCBrøndby IF med online live streaming! Superligaen er endelig tilbage, og Brøndby åbner deres sæson på BioNutria Park imod Randers, og hvis du ikke skal se fodbold på stadion, så kan du se Randers – Brøndby med online live streaming!

Randers FC er fortsat i Superligaen, men de skal være væsentligt bedre i denne sæson, hvis de vil forblive endnu en sæson i den bedste række. Omvendt spillede Brøndby en fantastisk sæson, men de dummede sig på målstregen, og selvom det var forfærdeligt for de blå-gule fans, så kan de stadig være tilfredse med sæsonen.

Se Randers FC – Brøndby IF direkte med live streaming!

Randers har det svært imod Brøndby

Brøndby er bestemt ikke en favoritmodstander for Randers, som har ikke har besejret vicemestrene i de seneste 10 kampe i Superligaen. Den seneste sejr blev hentet i 2014, hvor Randers vandt 2-0 på Brøndby Stadion på mål af Elmar Bjarnason og Djiby Fall, som selvfølgelig ikke længere er at finde i Randers.

De seneste 10 indbyrdes opgør er endt med seks Brøndby-sejr samt fire uafgjorte, så det er ikke fordi, at Randers har været uden chance, men de har haft meget svært ved at vinde.

Randers FC har sagt farvel til en lang række profiler henover sommerpausen, og det bliver svært for den nye cheftræner, Thomas Thomasberg, at sætte et slagkraftigt hold sammen. Profiler som Bashkim Kadrii, Joni Kauko og Hannes Halldorsson er nu ikke længere i klubben, og der er ikke ligefrem blevet hentet store spillere til klubben.

Forstærket Brøndby-trup

Situationen er noget anderledes hos Brøndby, som har været relativt offensive på transfermarkedet. Det stod allerede klart, at keeper Frederik Rønnow ville forlade klubben til fordel for Frankfurt, og ham har de erstattet med Marvin Schwäbe.

Teemu Pukkis kontrakt blev ikke forlænget, og de har i stedet hentet Ante Erceg ind som erstatning i angrebet. Derudover har de hentet nogle spændende spillere i Jens Martin Gammelby og Dominik Kaiser, som begge kan blive profiler i Superligaen.

Som situationen er nu, så er Brøndbys trup stærkere end i sidste sæson, men der kan meget vel være spillere, der smutter inden vinduet lukker i. Det afhænger formentlig af deres europæiske kampagne, og hvis ikke Brøndby kvalificerer sig til Europa League-gruppespillet, så kunne eksempelvis Hany Mukhtar godt blive solgt.

Det er fantastisk at Superligaen er tilbage, og vi kan få en fantastisk kamp i Randers, når Brøndby kommer på besøg.

Du kan se Randers FC – Brøndby IF direkte med online live streaming!

Hvordan ender Randers FC – Brøndby IF live streaming?

Brøndby er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, og med tanke på Randers’ sidste sæson, så ville det være overraskende, hvis hjemmeholdet fik point.

Vi tror på 2-0 til Brøndby.

Hold øje med

Saba Lobjanidze, Randers FC og Ante Erceg, Brøndby IF.

Hvornår kan man se Randers FC – Brøndby IF live streaming?

Randers FC – Brøndby IF spilles mandag den 16. juli kl. 20.15 på BioNutria Park i Randers.Hvornår kan man se Randers FC – Brøndby IF live stream?

Randers FC – Brøndby IF kan live streames online den mandag den 16. juli 2018 kl 20:15.

Du kan se Randers FC – Brøndby IF hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Randers FC-flag

Randers FC

Sponsoreret indhold: Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og de arbejder stenhårdt for at blive det største hold i provinsen. Er du til fodbold i de bedste rammer med de bedste spillere, så skal du følge Randers live stream!

En klub fødes i ...

Læs mere om RANDERS FC her

Brøndby IF-logo

Brøndby IF

Sponsoreret indhold: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her