Portugal
Portugal
vs
Spanien
Spanien
15. jun 2018
20:00

Se Portugal VS Spanien LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 15. juni 2018 kl 20:00

Portugal - Spanien: Optakt og live streaming - VM 2018

Se VM-kampen mellem Portugal og Spanien direkte med live streaming på nettet. Der venter en fantastisk kamp mellem Portugal og Spanien, som mødes i VMs Gruppe B, og du kan selvfølgelig se kampen på nettet med live streaming.

Portugal og Spanien er havnet i en relativt nem gruppe, som også består af Marokko og Iran, og de bør derfor gå videre som de to bedste hold. Det er dog stadig vigtigt at vinde gruppen, så man får en nemmere modstander i 1/8-finalen, og det spiller Portugal og Spanien så om i denne kamp.

Se Portugal – Spanien direkte med nettet med online live streaming!

Spanien har måske VMs bedste hold

Der er lagt op til et brag af en kamp mellem Portugal og Spanien, som mødes i VMs bedste kamp indtil videre. De to nabolande har vundet de seneste to europamesterskaber, og ved dette VM spiller de om at ende på førstepladsen i Gruppe B.

Spanien er på forhånd klare favoritter, og de har et af de allerbedste hold til VM. På mål har de måske verdens målmænd i David De Gea, og forsvaret består udelukkende af Real Madrid- og Barcelonaspillere.

Midtbanen er ligeledes fyldt med stjerner som Sergio Busquets, Thiago, Andres Iniesta, David Silva, Isco, Koke og Saul. Diego Costa har også høj klasse, men han har endnu ikke vist det for Spaniens landshold, og der er et niveau ned til reserverne Rodrigo og Iago Aspas, så det er vigtigt for Spanien at få Atletico Madrid-angriberen i gang.

Spanien har uden tvivl en af bedste trupper, men det handler om at få holdet til at fungere kollektivt, og det bliver interessant at se.

Portugal har et rutineret mandskab

Portugal har også et stærkt mandskab, men hvis man ser bort fra Cristiano Ronaldo, så er der ikke ret mange stjerner. Man har nogle rutinerede spillere i Pepe, Jose Fonte og Joao Moutinho, men det er ikke til at sige, hvor sultne de spillere er.

Portugal er i gang med et generationsskifte, og spillere som Andre Silva, Goncalo Guedes og Bernardo Silva er i gang med at overtage tronen for de forsvarende europamestre.

De har ganske habile spillere på de fleste positioner, og de spillede flot i VM-kvalifikationen, men Portugal kommer til at få det meget svært imod Spanien.

Et nederlag er dog ikke direkte katastrofalt, da man har kampe imod Marokko og Iran bagefter. Vinder man begge de kampe, så bør det bestemt være nok til at gå videre fra gruppespillet.

Se Portugal – Spanien direkte med live streaming.

Hvad bliver Portugal – Spanien live streaming?

Spanien har det stærkeste hold, og de har fortsat ikke tabt siden EM 2016, så de bør vinde imod Portugal.

Vi tror på 2-1 til Spanien.

Portugal – Spanien: Profilerne

Cristiano Ronaldo, Portugal og David Silva, Spanien.

Hvornår kan man se Portugal – Spanien live streaming?

Portugal – Spanien kan ses med live streaming fredag den 15. juni kl. 20.00.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

IP restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Portugal-flag

Portugal

Sponsoreret indhold: I disse tider kan man ikke nævne det portugisiske landshold uden, at folk tænker på superstjernen Cristiano Ronaldo. Han er en af de dyrest handlede, den bedst betalte, og var det ikke for Lionel Messi, var han også blevet kåret til verdens bedste spiller mere end den ene gang, det er sket. I stedet må han tage til takke med at være fodboldens kronprins, den evige toer. Men po ...

Læs mere om PORTUGAL her
Spanien-logo

Spanien

Sponsoreret indhold: Målt på de seneste års succes må Spanien være det bedste hold, som verden nogensinde har set. To europæiske mesterskaber og et VM ind imellem har La Furia Roja vundet, og det er sket med besnærende fodbold i absolut verdensklasse med vægten lagt på boldbesiddelse og teknik. Alle, der elsker lækker fodbold, er faldet pladask for disse spanske vidunderdrenge, som har vist hele ...

Læs mere om SPANIEN her