Peru
Peru
vs
Danmark
Danmark
16. jun 2018
18:00

Se Peru VS Danmark LIVE STREAM

Morten Brandt

Morten Brandt 16. juni 2018 kl 18:00

Peru - Danmark: Live stream, optakt og startopstillinger

Se Peru – Danmark med live stream online - VM 2018

Nu er VM endelig over os. Du skal selvfølgelig se fodboldkampen mellem Peru og Danmark med live stream på nettet. Dette er Danmarks første kamp til VM 2018. Udover at være den første kamp, så er den også den vigtigste i gruppespillet.

Åbningskampen er ekstrem vigtig

Ifølge bookmakerne står Danmark nemlig til at tage 2. pladsen, men Peru er lige i hælene på os. Alt kan ske til et VM, men man kan kun håbe på at Danmark trækker sig sejrsrigt mod Peru.

Se åbningskampen mellem Peru - Danmark med live stream online!

Godt nyt til alle danske fans

Christian Eriksen er altafgørende for om Danmark kommer til at gøre det godt eller ej. Derfor har der også været meget polemik omkring at han skulle blive far lige op til VM. Ifølge flere medier og DBU selv, så gik gravidteten godt, så nu kan det endelige handle om det vi alle har ventet på: VM 2018.

Midt i kvalifikationen troede man slet ikke på dette

Det er helt vildt at Danmark er med til VM 2018 i Rusland. Det er ikke mange kampe siden, hvor man allerede havde dømt Hareide og Danmark ude af kvalifikationen. Hvis man tænker tilbage til oktober 2016, hvor Danmark tabte 1-0 til Montenegro på hjemmebane som var 2. nederlag i streg.

Viktor Fischer gik ud efter kampen og kaldte alle spillerne (inklusiv ham selv) pattebørn, hvilket også skabte en masse uro, men nu er alt dette overstået, for der blevet spillet fantastisk fodbold når det virkelig gjaldte: Mod Polen på hjemmebane Montenegro på udebane og ikke mindst mod Irland.

Men modstanderen hedder hverken Montenegro, Irland eller Polen nu. Vi skal op mod Peru og de har et utrolig stærkt mandskab. Især når man tænker på at Paolo Guerrero har fået tilladelse til at spille til VM. Han er Perus stjernespiller, men har været udelukket fra fodbolden pga. en sag om doping.

Sendte videohilsener til hinanden for ekstra hype

Peru startede med at sende DBU og hele Danmark en videohilsen, hvori de får indflettet hvor man skal tage til Peru, hvilke samfundsmæssige problemer de døjer med og ikke mindst hvor gode de er til fodbold trods kummerlige forhold og skæve fodboldbaner. En genial og gennemført video, hvor DBU sendte deres modsvar ca. en uge efter.

I modsvaret starter det ud med at nuværende såvel som daværende fodboldspillere takker for hilsenen, men at vi også ser frem til at tørne ud på fodboldbanen mod dem. Derefter kommer DRs Pigekor på banen og synger en mere Peru-orienteret version af ”Der er et yndigt land”.

Snak om alt andet end fodbold

Medierne er gået op i de spillere som ikke er blevet udtaget, hvilket har fjernet fokus på dem som reelt skal spille og har gjort et godt stykke arbejde for at Danmark er deltagende ved VM 2018 i Rusland.

Peru – Danmark: Startopstillinger

Danmark: Kasper Schmeichel – Henrik Dalsgaard, Simon Kjær, Andreas Christensen, Jens Stryger Larsen – William Kvist, Thomas Delaney, Christian Eriksen – Yussuf Poulsen, Nicolai Jørgensen, Pione Sisto.

Peru: Pedro Gallese – Luis Advincula, Christian Ramos, Alberto Rodriguez, Miguel Trauco – Yoshimar Yotun, Renato Tapia – Andre Carillo, Edison Flores, Jefferson Farfan – Paolo Guerrero.

Hvordan ender Peru – Danmark?

På papiret har Danmark et klart bedre hold, men ved VM har man tit se kollektive trupper nedlægge større nationer. Alligevel tror vi på 3-1 sejr til Danmark.

Hvornår kan man se Peru – Danmark på live stream?

Peru – Danmark spilles lørdag den 16. juni kl. 18.00.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

IP restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Peru-flag

Peru

Sponsoreret indhold: Fodbolden i Peru kan datares helt tilbage til midten af 1800-tallet, hvor man havde en stor koncentration af engelske arbejdere på havnene. Sporten udviklede sig bogstaveligt fra kajen og ind i byerne, hvor den blev populær både blandt samfundets lavere lag og blandt det bedre borgerskab. Den gyldne periode I 1930’erne opleverede landsholdet det, man kalder ...

Læs mere om PERU her
Danmark-logo

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her