OB
OB
vs
Viborg FF
Viborg FF
19. sep 2015
16:00

Se OB VS Viborg FF LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 19. september 2015 kl 16:00

Se OB Odense v Viborg FF Live Stream!

I Odense må træner Kent Nielsen være mere forvirret end en talblind med et hæfte fyldt med sudoku.

Først går man ned med 1-5 i Aalborg, og så vinder man ufotjent 1-0 over FC København hjemme. Så burde bøtten være vendt, men det var ikke tilfældet mod Esbjerg ude.

I løbet af 36 minutter var man bagude med 0-4, og det lignede en afklapsning af de helt store. Der var sågar Esbjerg-fans, der mente, at kampen burde ende 45-0...

Nu kom fynboerne så fint tilbage og fik scoret to gange, men det er da bekymrende, at man har lukket ni mål ind i tre kampe og spillet meget svingende.

Nedtur i sidste øjeblik

Viborg ligger og roder rundt i bunden, og det blev ikke bedre, da de tog imod FC Nordsjælland hjemme i sidste runde.

Her skulle der tre point på kontoen, men langt hen i kampen stod den stadig 0-0, og det så ud som om, man var tilfredse med det.

Men så dukkede Farum-drengenes frelser, Bruninho, frem i sidste øjeblik og headede kuglen i nettet. Stor nedtur for Viborg, som også kom fra et 1-2 nederlag til SønderjyskE inden landskampspausen.

Vi tipper: OB må komme lidt i gang igen, og det går ud over Viborgs grønne mænd. Vi tipper 3-0.Hvornår kan man se OB – Viborg FF live stream?

OB – Viborg FF kan live streames online den lørdag den 19. september 2015 kl 16:00.

Du kan se OB – Viborg FF hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

OB-flag

OB

Sponsoreret indhold*: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´ ...

Læs mere om OB her

Viborg FF-logo

Viborg FF

Sponsoreret indhold*: Hvis man taber i terningspillet snyd, siger man, at man er i Viborg, men domkirkebyen kan meget andet end at være pausedestination i rafling. Viborg Fodsports Forening blev dannet tilbage i 1896. I starten var det en klub, som tilbød flere former for sport, blandt andet atletik, brydning og sågar cricket, som var en stor sportsgren herhjemme dengang. Den første til at tage ...

Læs mere om VIBORG FF her