OB
OB
vs
SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
22. nov 2020
14:00

Se OB VS SønderjyskE Elitesport LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Superligaen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

OB – SønderjyskE Elitesport kan live streames online den søndag den 22. november 2020 kl 14:00.

Hvis du er i Danmark kan du se OB – SønderjyskE Elitesport hos viaplay.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 22. november 2020 kl 14:00

Se OB - SønderjyskE online: Stream Superliga-fodbold live

OB tager hjemme imod Superligaens overraskende tophold SønderjyskE i niende runde af denne sæsons Superliga.

Ud af de sidste fem gange OB og SønderjyskE har mødt hinanden, har begge hold vundet et opgør, mens de sidste tre er endt uafgjort.

Det er derfor på papiret en meget lige kamp, med gode muligheder for endnu et uafgjort resultat.

SønderjyskE har dog været stærkt kørende på det sidste, hvilket deres utroligt flotte placering som Superligaens førerhold, også vidner om.

De kunne derfor godt ligne en favorit til opgøret på trods af at spille på en svær udebane.

Se med online om OB kan slå SønderjyskE, eller om det bliver endnu en sejr til ligaens nuværende tophold.

OB ligner et hold der mangler selvtillid

OB tager imod SønderjyskE ovenpå et skuffende resultat på udebane mod et Brøndby-hold, der ellers var i en mindre krise.

Efter 55 minutter var OB-mandskabet allerede bagud 3-0 og selvom Max Fenger fik pyntet lidt på resultatet til sidst, må et 3-1 nederlag til Brøndby stadig betegnes som en skuffelse.

De tre mål som OB lukkede ind, viser meget godt deres defensive problemer mod ligaens bedre mandskaber.

De lukkede også tre mål ind mod FC Midtjylland og hele fire mål mod AGF.

Samtidig har det offensive heller ikke kørt for OB.

Udover den flotte sejr på 3-2 over FCK i Superligaens første runde samt en 3-0 sejr mod Superligaens nuværende prygelknabe fra Lyngby, har det ikke været kønt i angrebet for OB

OB har haft virkelig svært ved at stable ordentligt angrebsspil på benene og det er forhåbentligt et aspekt, som der er blevet arbejdet med henover landskampspausen.

Med sine 10 point efter 8 kampe, er OB langt fra sat i kampen om de bedre placeringer i Superligaen, men det kan samtidig også hurtigt gå den helt gale vej for OB.

Kampen mod SønderjyskE kan i det hele taget blive et meget godt pejlemærke for, hvad vi kan forvente fra OB i denne sæson.

Se med online hvordan OB gør det i kampen mod stærke SønderjyskE.

SønderjyskE har været flyvende

Med 0-3 sejren over AC Horsens, bragte SønderjyskE sig selv op på sytten point efter otte kampe, hvilket betød at holdet har hvilet på Superligaens førsteplads henover landskampspausen.

Et virkeligt flot resultat for et hold der ikke har spillet med i Superligaens Mesterskabsspil de sidste 4 sæsoner.

I det hele taget er SønderjyskE nok mere kendt som et hold, der spiller med i nedrykningsspillet og det er utroligt flot hvad SønderjyskE træner Glen Ridderholm har præsteret med sit mandskab i denne sæson, indtil videre.

SønderjyskE vil helt sikkert have selvtilliden og troen på, at de kan få et godt resultat med fra Fyn.

Og hvis Haji Wright kan fortsætte med at score mål på samlebånd, er der rigtig gode muligheder mod et usikkert OB-forsvar.

En anden profil der virkelig har haft en fantastisk sæson er Alexander Bah, som også kronede sin sæsonstart med sin landsholdsdebut.

Og hvilken drømmedebut det blev for det unge SønderjyskE-stortalent, der samtidig scorede sit første mål i rødt-og-hvidt.

Stream kampen mellem OB og SønderjyskE, for at se om Alexander Bah kan gentage magien fra sin landskamp.Hvornår kan man se OB – SønderjyskE Elitesport live stream?

OB – SønderjyskE Elitesport kan live streames online den søndag den 22. november 2020 kl 14:00.

Du kan se OB – SønderjyskE Elitesport hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

OB-flag

OB

Sponsoreret indhold*: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´ ...

Læs mere om OB her

SønderjyskE Elitesport-logo

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her