OB
OB
vs
Randers FC
Randers FC
17. mar 2019
17:00

Se OB VS Randers FC LIVE STREAM

Jack Lebek

Jack Lebek 17. marts 2019 kl 17:00

Se OB - Randers Online | Live Stream Superliga

Får sejr OB til at hvile på Laurbærrene?

Hvis du kommer til at se OBRanders kampen på live stream, bliver det én af de kampe der enten bliver rigtig spændende, eller ekstremt kedelig.

OB har sikret sig en 3. plads i gruppespillet, og det kan betyde at de får mere plads og overskud til at prøve nye ting af på banen, men det kan også betyde at de udnytter muligheden til at slappe en lille smule af.

Jeg har dog en stærk forventning til at OB ikke har tænkt sig at lade Randers komme alt for let til en eventuel sejr.

Det jeg dog også forventer er, at vi kommer til at se et langt mere spændende og eksperimenterende spil fra OB i denne kamp. Med ingenting at miste, er det typisk her vi ser klubberne folde sig ud på banen.

OB har haft en imponerende sæson trods modvind

Man kan ikke andet end unde OB deres flotte resultat. De har fra starten af sæsonen været plaget af udskiftninger – både hvad angår trænerstaben, men i særdeleshed også i spillertruppen.

Holdet har dog formået at stå imod mod selv nogle af de største klubber i dansk fodbold, og der er ingen tvivl om at holdet kommer til at blive ekstremt farligt i de næste par kampe.

Generelt set har det været en fornøjelse at se OB i denne sæson, og det har været en blandet følelse af at følge et hold der tydeligvis har haft styr på tropperne, men også fornøjelsen af at kunne følge holdet og se deres udvikling for hver eneste kamp.

Man kan ikke andet end holde af de blåstribede fynboer, og der er absolut heller ingen tvivl om at deres spil har indgydet succes hos selv de største.

Randers har fantastisk mulighed for mesterskabsspil

Ligesom OB, har Randers også haft en overraskende god sæson i år. De har formået at veksle mange chancer om til mål, og generelt set har de ikke ladet sig kue af nogen som helst. Det har resulteret i at de nu står på tærsklen til mesterskabsspillet.

Hvis hestene får en sejr hjem over OB i det kommende opgør, kommer de videre i mesterskabsspillet, og der er ingen tvivl om at de fortjener det.

Overordnet set er der ingen tvivl om, at de halter bagefter når det kommer til det tekniske niveau hos eksempelvis FC Midtjylland og FCK, men generelt set har de leveret bemærkelsesværdige afslutninger, redninger og udligninger hele Superligaen igennem.

Eksempelvis var der den legendariske udligning tidligere på sæsonen, med Erik Marxen der fik udlignet en 3-2 score til 3-3 i overtid. Man kan lynhurtigt konkludere at det ikke er mandsmod der mangler på holdet – og det er altid noget der kan indgyde respekt.

Derudover har de rent faktisk også fået et par gode hakker i bæltet i denne sæson – og her tænker jeg i særdeleshed på den fænomenale 3-0 sejr over deres Nordjyske overboer AaB – et hold som for ganske få år siden vandt ”The Double”.

Der er ingen tvivl om at Randers fortjener at få en plads i Top-6, og nu bliver det interessant at se om de får kæmpet den hjem.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

OB-flag

OB

Sponsoreret indhold: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´e ...

Læs mere om OB her

Randers FC-logo

Randers FC

Sponsoreret indhold: Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og de arbejder stenhårdt for at blive det største hold i provinsen. Er du til fodbold i de bedste rammer med de bedste spillere, så skal du følge Randers live stream!

En klub fødes i ...

Læs mere om RANDERS FC her