OB
OB
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
26. May 2022
15:00

Se OB VS FC Midtjylland LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Sydbank Pokalen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

OB – FC Midtjylland kan live streames online den Thursday den 26. May 2022 kl 15:00.

Hvis du er i Danmark kan du se OB – FC Midtjylland hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 26. May 2022 kl 15:00

Se Pokalfinalen Online: OB - FC Midtjylland Live Stream & TV

Se Pokalfinalen 2022 mellem OB og FC Midtjylland online med live streaming! Torsdag eftermiddag spilles der finale i den danske pokalturnering, hvor OB og FC Midtjylland mødes på Brøndby Stadion, og du kan streame hele kampen på nettet!

Det er altid en festdag i dansk fodbold, når der Kristi Himmelfartsdag spilles pokalfinale. Brøndby Stadion er fuldstændig udsolgt, og selvom de fleste foretrækker at kampen spilles i Parken i København, så er det stadig et fin ramme i Brøndby.

Der er ingen tvivl om, at FC Midtjylland er favoritter til at vinde kampen, men finaler er altid specielle. Derudover, så har OB faktisk spillet relativ god fodbold i foråret.

OB har faktisk ikke tabt en fodboldkamp siden marts måned. De møder dog et stærkt FC Midtjylland-hold, som de normalt har store problemer imod.

Live Stream Pokalfinalen 2022 online!

OB og FC Midtjylland kan redde sæsonen med pokalsejr

Den danske pokalturnering står generelt i skyggen af Superligaen og de store internationale turneringer.

Når vi når til pokalfinalen, så er det dog en meget stor begivenhed for alle, der følger dansk fodbold.

OB har været et skuffende bekendtskab i efterhånden rigtigt mange år. De har etableret sig i bunden af Superligaen, og har ikke opnået ret meget.

De kan dog redde sæsonen fuldstændig, hvis de formår at vinde DBU Pokalen, hvilket også giver en fin plads i Europa League eller Conference League.

For FC Midtjylland handler det knapt så meget om Europa, da de allerede har sikret sig plads i Champions League-kvalifikationen gennem deres andenplads i Superligaen.

Til gengæld hungrer de efter en titel efter snart to år uden sølvtøj. Selvom de altid sigter efter Superliga-guldet, så kan en pokaltitel redde meget.

OB har flot statistik i pokalfinalen

Det er kun AGF, FCK, Brøndby og Vejle, som har vundet flere pokaltitler end OB. Hele fem gange har Odenses flagskib løftet pokalen, og de har kun skulle bruge seks finaler til det.

Det er efterhånden 15 år siden, OB senest var i pokalfinalen. Både i 2002 og 2007 besejrede OB FC København med 2-1.

Der er desværre sket en hel del med OB i mellemtiden, og de kan på ingen måde kaldes et tophold, hvilket man sagtens kunne forsvare at kalde dem i starten af årtusindet.

FC Midtjylland har været i fem pokalfinaler, hvilket er ganske flot, når man tager den korte historie i betragtning.

De har dog kun vundet en af dem, hvilket skete i 2019, hvor de besejrede Brøndby IF efter straffesparkskonkurrence.

FC Midtjylland er klart stærkere

Der er ingen tvivl om, at FC Midtjylland har væsentlig stærkere hold, og de derfor også er favoritter til at vinde pokalfinalen anno 2022.

Deres startende spillere er en klasse eller to over OBs, og de så har de en bredde på bænken, som også kan afgøre tingene.

Pokalfinalerne bliver som regel vundet af det stærkeste hold, men der har da også været nogle overraskelser iblandt.

I 2020 vandt SønderjyskE deres første titel, da de slog AaB med 2-0 i finalen.

Hvad bliver OB – FC Midtjylland?

FC Midtjylland bør være i stand til at køre OB helt over, men finaler er specielle, og det kan komme til udtryk.

Vi tror på 3-1 til FC Midtjylland.Hvornår kan man se OB – FC Midtjylland live stream?

OB – FC Midtjylland kan live streames online den Thursday den 26. May 2022 kl 15:00.

Du kan se OB – FC Midtjylland hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

OB-flag

OB

Sponsoreret indhold*: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´ ...

Læs mere om OB her

FC Midtjylland-logo

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her